EMA 2011

Koga bi poslali v Nemčijo?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
all aside, od omarja pesem tud ni slaba
wink-1.gif
Ja, za prepevanje otrokom v vrtcu....
smile-1.gif

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Ni mi jasno zakaj LLJM ni za EMO šparal tega komada...najbrž ni v "žanru".

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Tudi meni je bila EMA letos res všeč, tako nastopajoči kot tudi voditelj. Mogoče si nekaj kritike zasluži "strokovna" žirija, ki je vsakega prehvalila.
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Eh, barska muzika, neuspešni so bili zaradi ne-dekolteja.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Tale evrovizija je en velik oz. zdaj že zmeraj manjši show!!! Tam že nekaj let ne zmaga pa tud ne pride komad, ki bi ga potem prepevala vsa Evropa. Zakaj??? Ker je to SHOW, ki nima veze z tekmovalnostjo in spevnostjo, melodiko, itd. . Pač enega izglasujejo po ne vem katerem ključu... (ključ dogovora večine). Pred leti, ko sem se tudi sam aktivno ukvarjal z glasbo, smo prav tekmovali bendi, kateri bo prej odigral zmagovalno pesem evrovizije. To danes nobeden ne dela več niti slučajno. Zakaj?? Ker so vsi (večina) komadi "kr neki". Tako da aler-jevci... ne se sekirat.... itaq en mesec po evroviziji večina ne boste/bomo znal povedat, kdo je zmagu. Je pač neka država na vrsti..... in se verjetno že ve katera bo letos.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.218
-8.846
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
mimogrede - vsi ste vedno faking pametni, noben pa ne da predloga, kaj naredit, da bi končno bla Ema všečna. pa čeprav je bila letos precej bolj gledljiva kot zadnja leta ...

Ja imam eno zelo fajn idejo.
Da se to bedasto sranje končno neha delati.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Saj če ti ne odgovarja, lahko mimogrede preklopiš na drug kanal in ne rabiš tega gledat... A ne?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.218
-8.846
113
Tako lahko potem rečeš za vsako stvar.
Zakaj se potem ti in ostali kurčite pri n drugih stvareh, kjer se denar meče skozi okno? Saj lahko preprosto ignorirate, če se vas ne tiče.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.936
676
113

Pri 0:59 kar slišim "common over... common over with me, common over..." ampak ne vem pa kdo to izvaja.
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Če ne bo delala na prehrani in telovadbi bo bajsa kot Gotarca.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.344
11.371
113
al pa neža

čak a pol ne bo šla ta pesem naprej, ampak neka angleška varianta ki bo malo spremenjena??? bonkos?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Bolš bajsa, kot Rebeka Dremelj, Karmen Stavec ali Saška
wink-1.gif
Pa da ne bo pomote - Maja je huda.

I

Izbrisan uporabnik #488

To je res, jaz samo omenil na kaj naj pazi v bodoče.

No Nežke ali Neishe al kaj je tisto pa itak niso niti povabli.

Zakaj si pa Omarja vabili?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.793
9.991
113
40
MB
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
all aside, od omarja pesem tud ni slaba
wink-1.gif
Ja, za prepevanje otrokom v vrtcu....
smile-1.gif

ja ker lanska zmagovalka evrovizije pa je lirična izpoved trpeče mladenke zapisana v jambskem enajstercu
confused-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.437
2.784
113
Kolk postov na EMO... cudno, glede na to da so Eurovizijo in Emo v veliki meri 'posvojila' gay gibanja...
wink-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Ta teden sem na radiu slišal slovensko gagico že vsaj 10-krat, Majo Keuc pa le enkrat.
Še kdo opazil kaj podobnega?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Enako.
Gagica je pač bolj speven, poskočen in poslušljiv komad od unga jamrajočega plagiata.

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ne vem, a je bla včeraj napaka in ni objavlo, al pa je nekdo pobrisal moj post ... samo če ga moderator pobriše, itak piše spam, tko, da bom probal svojo srečo še enkrat:

cikel Eme:

1. vse se začne z obelodanjenjem avtorjev, sodelujočih na Emi in vsesplošnim zgražanjem, da so komadi en jajc ... pa se jih sploh še slišalo ni ...
2. žreb vrstnega reda na Emi in obelodanjenje voditelja/ice/ljev ... spet vsesplošno zgražanje, da bo vse skupi za en qurc in čeprav se komadov še ni slišalo, so še vedno za en jajc
3. večer Eme - glede na to, da je prireditev en velik jajc in komadi čisto brezvezni, se podirajo rekordi gledanosti, medijsko zanimanje je eno največjih v letu če ne največje pa še televotingi se rušijo zaradi silnega navala ... zanimivo, pa tko bedno kot je, bi človek mislil, da ne bo noben gledal
4. zgražanje nad izbrano skladbo ... sej ne, da je bil televoting, sej ne da noben ni gledal, pa vsi vse vedo
5. pika na i - slučajno se odkrije, da je zmagovalna skladba plagiat. pa druga tud. shit, vse so plagiat ...

c'mon ...

dvakrat podoben ton klavirja in že je plagiat ...
bonk.gif