Ema 2010 , al kaj je že

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Saj ne, da gledam "to" imam pa One million dollar question....ali bodo letos zmagali cigani?
Verjamem , da zaradi glasa in stasa ....
17758-icon_confused.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.580
1.179
113
Mah, meni mata dober komad hamo pa Gal...
wink-1.gif

Drgač mi pa dol visi kdo bo zmagal...
grin1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.798
6.562
113
Zmagalo je mešanje raznobarvnih kuvert pred žrebanjem. Zakaj že?
aplauz.gif

Je pa letošnji način glasovanja zelo zmešal dosedanja razmerja (da se s posamezne številke upošteva samo en glas za enega tekmovalca). Jaz mislim, da bodo gledalci glasovali za narodnozabavni rock.

I

Izbrisan uporabnik #488

Malo sem med skoki šaltal in seveda slišal in videl podn od podna slovenske muzike.
Res je, da izbirajo gledalci, vendar le tisti, ki imajo denar in hočejo nameniti skoraj 1 EUR za ušiv glas.
Tako seveda ne glasujejo vsi ki bi želeli. Ne vem zakaj to ni zastonj, saj itak drago plačujemo socialni prispevek za rtvslo.

Si predstvljate, da bi bile volitve plačljive?

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Saj ne, da gledam "to" imam pa One million dollar question....ali bodo letos zmagali cigani?
Verjamem , da zaradi glasa in stasa ....
17758-icon_confused.gif
Eh, to sem jaz napovedal že pred meseci.
cool-1.gif

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
Katastrofa.. Gal in Hamo sta edina nekaj pokazala..

Sam da se dopolnim: Voditelja STFU and GTFO!

Nazadnje urejeno:

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Jaz sem pa prav vesel...
cheer.gif

Končno gre na Evrovizijo nekaj našega, domačega... Ker odkrivanje tople vode v stilu Špikove in podobnih mi že preseda. Preveč je bilo Anžetov, Naberjev, in ostalih pevcev.

BTW, pevka je pa tudi prav luštna.
roza.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Ne, da se delamo norca iz zmagovalcev, še iz sebe se delamo norca, da tole bedo pošiljamo naprej. Sicer pa tud evrosong ratal jajca brez blišča in glamurja že nekaj let.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Jaz sem pa prav vesel...
cheer.gif

Končno gre na Evrovizijo nekaj našega, domačega... Ker odkrivanje tople vode v stilu Špikove in podobnih mi že preseda. Preveč je bilo Anžetov, Naberjev, in ostalih pevcev.

BTW, pevka je pa tudi prav luštna.
roza.gif

Ej se popolnoma strinjam. :D

I

Izbrisan uporabnik #488

Pevko v FHM pa še kam, mudela pod vodo z glavo in k frizerju, ostale pa v glasbeno šolo
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Meni je komad prav smešen, sem prav z glavo zmajeval, ko sem videl prvi nastop. Kombinacija narodnjakov in osivelih šlagerjev, ki nastopajo po večini na terasah restavracij po obali pa bizarna.