Elektronska cigareta!

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.979
10.721
113
kod Džej-Zija
Vsaj vabilo napiši, kot se spodobi:

Lahko "poskusite"....
smirk-1.gif

VKL

Zelenc'
29. jul 2009
6
0
1
Jst mam el. cigareto in ne rabim več navadnih cigaret!!!! Prej sm probala že razne žvečilke, pa mi je blo kr slabo po njih. Učinka pa niso mele. Pri elektronski cigareti pa mam dejansko nek kajenju podoben občutek. Bla sm v Šmarci (Kamnik), kjer so mi pomagal zbrat ta prav model e-cigarete in moč nikotina. Tut k mi je enkrat uparjalnik crknu, so mi ga zamenjal. Priporočam drugim ...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik VKL pravi:
Jst mam el. cigareto in ne rabim več navadnih cigaret!!!! Prej sm probala že razne žvečilke, pa mi je blo kr slabo po njih. Učinka pa niso mele. Pri elektronski cigareti pa mam dejansko nek kajenju podoben občutek. Bla sm v Šmarci (Kamnik), kjer so mi pomagal zbrat ta prav model e-cigarete in moč nikotina. Tut k mi je enkrat uparjalnik crknu, so mi ga zamenjal. Priporočam drugim ...

Zelo poceni reklama
evil.gif

VKL

Zelenc'
29. jul 2009
6
0
1
No, pa reklama, kakor želiš. Sem želela samo pohvalit prodajalko e-cigaret, ki se je res potrudila. Pa pač izdelek mi je všeč, to je vse ...
pozdrav.gif

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
te cigarete so en navadn nateg. niti približat se ne more pravemu cigaretu.
p.s.:ugodno prodam
rolleyes-1.gif

VKL

Zelenc'
29. jul 2009
6
0
1
Sej ne more bit isto kot navaden cigaret, če pa nima tobaka!!! Ne moreš kupit el. cigarete in pričakovat, da bo čist ista kt navadna. Je pa najboljši približek, vsaj za moje pojme ... Če me je kdaj zvil, da sem si hotla prižgat navaden čik, sem se sam spomnla, kok svinjarije bi z njim navlekla v svoja pljuča. In to je to, mal dobre volje ... Neko zadoščenje ti pa el. cigareta vseeno da, da lahko zdržiš.

VKL

Zelenc'
29. jul 2009
6
0
1
Preden sem jo kupila, sem vprašala točno to. Kej še bl strupenga kt je navaden čik tut jst nism hotla vtikat v usta. Pokazal so mi certifikat od slovenske ustanove za varovanje zdravja in analizo tekočine. Zgleda, da so vse potencialno nevarne snovi v mejah vse normale, sicer bi jim najbrž inšpektorji prepovedal prodajo. Prebrala pa sm tut na neki spletni strani, da je stopnja nikotina manjša kot v navadnem čiku. Ker pa je brez primesi tobaka in ostale svinjarije izpade nikotin dost učinkujoče. Mal drugač kt pr navadni cigareti, ampak nikotin brez dvoma čutiš. Drgač pa kkšne potencialno nevarne snovi za telo najdeš tudi v marsikateri hrani, pa če so pod mejo dovoljenega izdelk na trgu vseeno obstane z dovoljenjem in se prodaja.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
OK malo brskam po netu in gledam kje bi nabavil, pa jih je kar nekaj. Katero bi moral jaz vzet če skadim po enih 5 čikov na dan phillip morris (0,4mg, 4mg)? Glede na to ta tako malo kadim, mogoče takoj vzet tiste brez nikotina, torej 0mg? Včasih sem po 3 dni brez problema brez čika. Pa smartcig, smouchi al kero drugo? Kje to kupit? Rad bi šel tja pa vzel nebi prek neta naročeval.
confused-1.gif

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
moj nasvet:za nekaj časa se odpovej kavicam in pirčkom in med tem časom ne kadit, pa se bos počas odvadu. če boš pa 1 ali 2 na mesec pokadil, te pa ne bo konc oz. ti scasoma niti ne bo več pasal.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Se samo meni zdi groteskno "kaditi" elektronsko cigareto? To je kot bi primerjal seks in cyber seks, kot bi lizal sladoled čez polivinil, kot bi ...
smile-1.gif
ah se predam, mogoče je pa res kul, sploh ker lahko kadiš v službi kar za pisalno mizo!

Meni se je tudi zdelo groteskno, dokler na šihtu niso prepovedali kajenja na celotni parceli firme. Ko je suho vreme, pač greš na špancir, ko pa ščije, bi pa bilo fajn enega električnega dehnit pod streho na 'ground zero' pa ko jih j***. Pod marelo ne grem prestapljat, toliko ni vreden.
smile-1.gif

Citat:
S temle lahko "kadiš" kjer hočeš, saj ni prava cigareta.

Tako kot lahko imaš plastično pištolo povsod.

V petek je neko združenje opozorilo na te cigarete in svarilo uporabnike da naj resno premislijo, kajti ni ravno nekih raziskav o učinkih teh cigaret, predvsem negativnih.

Problem je samo v tem, da se ti čiki reklamirajo kot nikotinska terapija pri prenehanju. Se pravi, ti greš direktno na električni čik in več ne kadiš svežih. Nekaj je povsem logično - drugega kot nikotina ni (če upoštevam formaldehid, katran in verjetno 5000 ostalih 'strupov', ki so v tobaku), se pravi so posledice iste kot pri nikotinski odvisnosti. Navlečeš se ga enako kot čikov, če si pa prej kadil, si pa itak že navlečen.
Ker je vse skup uparjeno in dejansko ne gori, je to manjši stres za pljuča, isto kot astmatiki in rekreativci, ki jim to paše, kadijo še kaj drugega (
evil.gif
) na vapo. Prav tako ne pride nič trdih delcev v grlo in pljuča.

Meni se kot en tool za kajenje (če se osredotičimo na kajenje kot proces in ne moraliziramo zdaj v tej temi) ne zdi napačno, bi jih znal ponucat, poleg tega pa še pljuča malo razbremenil. Brez cold turkeyja se čikov imho ne da odvadit.

VKL

Zelenc'
29. jul 2009
6
0
1
Jst mam el. cigareto Smouchi. Iskat sem jo šla sicer v Kamnik, ker sm jo hotla, predn sm kupla, probat. Drgač pa jih majo tut na nekaterih trafikah v Lj. Tm zdej tut ustnike kupujem. Za druge prodajalce el. cigaret ne vem, kaj točno prodajajo. Tle majo u glavnem vse zrihtan ... reklamacije so poštimane, za zberat maš pa tut velik, v trafiki sicer ne tok, pr njih maš pa vse živo. Zdej najbrž spet izpade kt reklama ... jao jao ... najbolš, da me kr zaposlijo ... hehehe