Elektro odganjalec psov

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
zanima me,kje nabaviti elektro pištolco, s katero streseš napadalca, npr. psa ob napadu
kak izraz za to je v angleškem jeziku

lp

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.082
4.060
113
Električni paralizator oz. elektrošoker oz. po angl. imaš "taser" (klasična oblika, tudi "stun gun") pa "stun baton" (pendrek, palica)

Nebi pa jst s tem psa pipal, sej veš če ga ne ubije ...
evil.gif

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
kaj pa narediti ko se sprehajaš in folk nima privezanih psov in leti nadte,kaj priporočas potem

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.082
4.060
113
Raje potem kupi sprej. Paralizatorji so malce nehumani, pri psih je problem ker te lahko napade 10kg težak terier ki ga boš z elektrošokerjem ubil ali pa nek mastif, ki ga bo samo požgečkalo.

S sprejem pošpricaš in zbežiš, Kakšen je občutek ti lahko pa Jankoviæ pove od včeraj!
grims-1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Pa glej da boš kupil dva, prvega za psa drugega pa za lastnika, ki te bo preganjal dlje kot pošprican pes.
Drugače pa če leti pes proti tebi v 99,99% da te ne ne bo napadel sploh, če se boš ti lepo ustavil in ne boš brcal, krilil, cvilil .... ampak mu boš lepo odločno rekel stoj, ne ali fuj.

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Ti kar elektrošoker nabavi in stresi lastnika, ker lastnik bi moral imeti psa privezanega.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
sem sel ob gozdu mimo kmetije in kar dva psa sta priletela na cesto, zadaj je bila lastnica in kot da ni nič, sem se ustavil in pes se me je ustrasil, mislim pa da je res, da bi morali lastnike poškropiti in paralizirati, če je sprej učinkovit potem tudi ok, pa naj potem psa pelje veterinarju na svoje stroške

jurbajk

Zelenc'
22. feb 2009
3
0
1
Hehhe, jaz bi tud rekel, da je primerneje nekako pošpricat tele lastnike psov. .. mogoče se s tem spomnejo, da imajo psa zato, da trenirajo svojo odgovornost !
confused-1.gif

Ker sem tako ali drugače veliko v naravi, sem imel kar pogoste probleme s psi.... sam seveda ne bi nikoli prizadejal bolečin psu, kot jo lahko sprej ali pa elektro šoker, če obstaja human način, ki odžene psa... Dejvi, sem sedaj poguglal zate.. že pred leti sem kupil Dazer za okoli 65 eur, tukaj pa ga sedaj dobiš dost ceneje: http://odganjalec-psov.si/. Gor v meniju Klikneš na Izberi izdelek in prideš direktno v trgovino. Upam, da ti s tem infom kaj pomagam... Pa še tole: lastnik psa, sploh ne ve, da si nekaj ušpičil, kar pomeni nič konfliktov
evil.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.095
3.173
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Raje potem kupi sprej. Paralizatorji so malce nehumani, pri psih je problem ker te lahko napade 10kg težak terier ki ga boš z elektrošokerjem ubil ali pa nek mastif, ki ga bo samo požgečkalo.

S sprejem pošpricaš in zbežiš, Kakšen je občutek ti lahko pa Jankoviæ pove od včeraj!
grims-1.gif

Ta pravi šoker ne požgečka niti pitbula ampak ga kar lepo uleže na tla.