Elektro Gorenjska in pogojevanje števcev

Johan_R

Zelenc'
21. avg 2012
4
0
1
No teh zgodb z IskraEmecovimi števci MT371 še ni konec. Nam so ga zamnejali brez obvestila, mesec dni kasneje pa poslali terjatev za ogromen poračun. Brez dokazila. Da te kap! Stisnili so me v kot, ko nisem hotel plačati, prisilili v plačilo (odklop). Sedaj pa zbiram dokumentacijo, da se jih lotim, kakor to pritiče pravni državi.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
podobno zgodbo imam jest, dokazal jim nauš nič........... zdej mam račun več kot pol manjši, pa še operaterja sem zamenjal

Johan_R

Zelenc'
21. avg 2012
4
0
1
Probal bom, pa bomo videli. Počutim se dejansko okradenega in glede na njihove postopke (SODO) tudi nategnjenega. Imam še dve inštanci: Javno agencijo RS za energijo v Mariboru ter Ministrstvo. To je formalna pot. Neformalna pa seveda Tržna inšpekcija in ZPS. Končna pa mediji (če mi že prej prsti preko emajla ne pošljejo dokumentacije na Svet Kanala A).
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik problemout pravi:
Predpisan števec za elektro gorenjsko je bil Iskrin..., seveda je bil najdražji in še niti oni ga niso imeli na zalogi.

Tole da je bil pogoj samo iskrin smrdi na korupcijo pa monopol.
Naj samo kdo reče, da od vseh svetovnih proizvajalcev je pravi samo iskrin
smirk-1.gif
a mamo v sloveniji drugačen tok? amperažo? kot druge EU države?

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
v odločbi ki ga izda elktro imaš napisan tip števca, če je drugačni te ne priklopijo, simple as that. Da bo mera polna, jih še meli niso, sem ga komaj dobil v elektro nabavi v Lj.