Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
če si iz Lj ali okolice, priporočam dr. Borut Sotošek KLIK
Čakalna doba cca. 5 mesecev
Drži se stran od bedaka.
Raje v BTCju dr. Dovšak. Precej bolj profesionalen, prilagodljiv in prijazen.
no meni je 2 odstranil brez večjih bolečin....
in malo citatov iz drugih forumov...
"...In tako je tudi bilo, dragi moji. Vso to grozoto je dr. Sotošek opravil v slabih 15 minutah (če ne štejemo priprave - anestezije), kot bi jaz zaflikal kolesarsko zračnico. Res je mojster - če boste kdaj potrebovali kakršenkoli oralno kirurški ali maksilofacialni poseg, ga najtopleje priporočam!..."
"...Bila sem pri dr. Borut Sotošek, Tbilisijska 57B, Lj, in ga lahko fuuuul pohvalim..."
"...oba sem že videla pri delu in oba, tako Dovšak kot Sotošek sta profiča. Ne boš zgrešila, če boš katerega od njiju izbrala..."
"...Meni je apikotomijo izvedel dr. Borut Sotošek - ordinacijo ima v LJ tam zadaj za viškim Intersparom. Poseg je bil OK, zdravnik tudi, samo ordinacija je (bila) malo odbijajoča, težko razložim, zakaj. Majhna neosebna čakalnica brez oken, tudi ordinacijska - operacijska soba hladna, malo moreča. Mogoče je zdaj že kje drugje, ne vem, to je bilo pred kakšnimi osmimi leti.
Sem pa bila pred par leti na nekem drugem posegu pri oralnem kirurgu v zobozdravstvenem centru Apolonija pri dr. Davidu Dovšaku (v Ljubljani na Černetovi ulici). Tu je bila zgodba z okolico čisto drugačna: že čakalnica urejena in prijetna, prav pomiri te. Osebje zelo prijazno: ko sem na stolu čakala na zdravnika se je sestra pogovarjala z mano, res sem se počutila prav v redu, pomirjeno. Ko je v sobo stopil dr. Dovšak, pa sploh. Prav širi neko pozitivno energijo; čutiš, da ima stvari pod nadzorom. Med posegom mi je ves čas razlagal, kaj dela...."
"...Dr. Borut Sotošek, na Tbilisijski v LJ (blizu Interspara na Viču). On mi je dal ven vse štiri modrostne zobe ... in je c-a-r. Bolečin nobenih - razen cela čeljust zaradi naslanjanja nanjo..."
V glavnem, če gre k Sotošku ali Dovšaku ne bo falila glede profesionalnosti
glede napotnice in čakalne dobe pa ti želim veliko sreče in da čimprej pride na vrsto