Pred enim tednom so mi na stomatološki kliniki izpulili osmico. Po enem tednu me še vedno kar precej boli. Je to normalno ali je bolje, da grem na kontrolo?
A tak kot pri homeopatiji?Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ja trakec... pri teh trakcih(v zvezi z alveolitis sicca) je tako, da se ponavadi s trakcom celi 7 dni brez pa 1 teden
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
če si iz Lj ali okolice, priporočam dr. Borut Sotošek KLIK
Čakalna doba cca. 5 mesecev
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
5 mesecev za ekstrakcijo? Halo, na urgenci je bila prejšnji teden in na zdravilih, zdaj pa ima napotnico z opombo "Bolečina!" in bo morala čakati pol leta? Kje to mi živimo?
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
5 mesecev za ekstrakcijo? Halo, na urgenci je bila prejšnji teden in na zdravilih, zdaj pa ima napotnico z opombo "Bolečina!" in bo morala čakati pol leta? Kje to mi živimo?
In kaj? Zadeva se simptomatsko pozdravi potem pa izpuli, ko pride na vrsto. Drugače pa se lahko naročiš tudi samoplačniško. Pri Sotošku te bo zadeva stala nekje 400-500€. Drugače pa se lepo postavi v vrsto za tistih 500, ki so se za to storitev odločili pred tabo.
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Rajc pravi: