Eden izmed postov hrvaškega foruma na isto temo:
Alberto69 kaže: Pogledaj post
Od 2009. Norveska je jedina europska zemlja koja nije u proracunskom deficitu, tako da je bilo samo pitanje vremena i metode kojom ce je prisiliti na "raspodjelu" bogatstva. Trosenje naftnih prihoda na dobrobit svojih gradjana je nedopustivo i za sustav vrlo opasno.
Mislim da u tom grmu leži rješenje. Ubojica nije ništa fanatičniji od veæine naših lijevih i desnih forumaša ali ja ipak ne očekujem da netko počne pucat po meni na Jarunu...
Ne vodi fanatično mišljenje nužno do ubojice... Element takvog uma je, ali nisu svi fanatici ubojice, to je smiješno.
On je uporabljen za tu misiju, pa ne zna ni objasniti zašto je ubijao Dobro, tek je početak ispitivanja.
Sad æe se svatko koji misli da je islam militantan u svojoj biti smatrati potencijalnim masovnim ubojicom? Smiješno. I apsolutno je nelogično objašnjenje da je ubijao Norvežane jer mrzi muslimane. Kak ne vidite koliko je to kontradiktorno? Bomba u vladu da, ubojstvo premijera da - ako si protivnik neke politike, ali ne i masakr mladih ljudi, to je nepovezivo.
Sjetimo se što se dogodilo Poljskoj kad su se vladajuæi usudili usprotiviti nekim zapadnim zahtjevima. Istina je da su i Poljaci bili krivi jer moraš biti malouman smjestiti najvažnije političke figure u jedan avion