Ej Mahoni

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Dej prosim Šišenskim policistom reč nej prosim en večer (petek, sobota najraje) Tlele na Šišenski postavjo radar al pa kontrolo. Ker telih kretenov, ki se tukile mim 100+ vozijo se mi pa res neda poslušat. Nekateri delajo to še čez dan.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
kdaj so pa plavci izvajal kontrole? oni iščejo 55 na 50.....teh 100 na 50/60 očigledno niso sposobni ujeti.....

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
kdaj so pa plavci izvajal kontrole? oni iščejo 55 na 50.....teh 100 na 50/60 očigledno niso sposobni ujeti.....

men je boljše če me na 55 dobijo kot pa na 100, če pa maš kake drugačne želje pa izvoli
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Jado men je vseen kaj ponavad delajo, samo vem da tuki debili norijo tudi podnevi, dva prehoda za pešce sta, ki jih redno uporabljajo mame z vozički. Že dvakrat je tak [censored] skor zbou mojo na prehodu. Dobr da ga nism vidu. Ponoč pa itak skoz samo gasa, ponavadi z najbolj tečnimi izpuhi.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.648
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
. Že dvakrat je tak [censored] skor zbou mojo na prehodu. Dobr da ga nism vidu.

Jaz se pa večkrat sprašujem (vsakič ko vidim) kje je fora teh mamic.......gre po pločniku z otrokom v vozičku ...pride do prehoda.....in ti bum porine voziček na prehod čš sej boš etak ustavu k mam otroka not
13.gif

Je že kdo opazu ta FENOMEN
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.648
113
Mi je pa v tem konkretnem primeru......pa tud širše opazujem......zanimivo kako folk ko postane starš postane občutljiv za vse mogoče dražljaje iz okolice k ga prej nikol niso motil
smile-1.gif

Včasih če si kje na kakem javnem mestu kjer je polno očkov & mamic ti je že prav nadležno ker jih motiš z vsem mogočim....od dihanja naprej......me je včasih kar strah če kak otrok v svoji igrivosti prteče v bližino mene...al pa da ga zanese vame not k lovi ravnotežje.....

Mam kr tak bad feeling da bo kak fotr prec name skoču čš pust mojga otročka ...ne dotiki se ga (sej se on ubistvu mene
13.gif
)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.330
7.382
113
Citat:
Dej prosim Šišenskim policistom reč nej prosim en večer (petek, sobota najraje) Tlele na Šišenski postavjo radar al pa kontrolo. Ker telih kretenov, ki se tukile mim 100+ vozijo se mi pa res neda poslušat. Nekateri delajo to še čez dan.
A je plac za ustavljat? Ce ni, ne bo noben tvegal da nasrka. Sporoci redarjem, bodo z veseljem roomsterja parkirali, sam da je dnar
wink-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.396
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:

Jaz se pa večkrat sprašujem (vsakič ko vidim) kje je fora teh mamic.......gre po pločniku z otrokom v vozičku ...pride do prehoda.....in ti bum porine voziček na prehod čš sej boš etak ustavu k mam otroka not
13.gif

stupid-1.gif

Glede na to da imajo prednost, sklepam da je nekje drugje vzrok nevarnih situacij.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.766
113
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Citat:

13.gif

stupid-1.gif

Glede na to da imajo prednost, sklepam da je nekje drugje vzrok nevarnih situacij.
Imajo pa dolžnost pogledati po cesti, predno se vržejo pod kolesa
bonk.gif
Samo kot kaže jim ni potrebno...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Citat:

13.gif

stupid-1.gif

jaz se vedno znova čudim, kako so drugače tako prekomerno zaščitniške mamice brezglave ko gre za tiščanje vozička po cesti...

trape večinoma na veliko telefonirajo, ko pa pridejo na prehod pa takoj voziček gor, da ja če koga zbijejo, je to dojenček...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

Delajo v blizini; nas so enkrat zahaklali na poti iz Francija domov takoj po izvozu s parkirisca na Vodnikovo (na prvi avtobusni), vozila je edina trezna v avtu, ki pa ni imela vozniske v torbici ... ker ni nameravala voziti vse dokler nismo nastudirali, da je boljse za vse, ce kar ona pelje. In ker ni nic napihala ter je peljala lepo po predpisih, je sledila kazen za voznisko
frown-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Se poplnoma strinjam da ene so res glupe. KOt da se jim jebe za otroke. Midva se vedno ustaviva. Zadnič se je en ustavil in je en [censored] ga šou kr prehitevat, dobr da sm mojo za rame prjel...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.246
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
A je plac za ustavljat? Ce ni, ne bo noben tvegal da nasrka. Sporoci redarjem, bodo z veseljem roomsterja parkirali, sam da je dnar
wink-1.gif
Placa kolkr hočeš ...

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.648
113
Mal pred križiščem z Vodnikovo v smeri Francija sta busni na obeh straneh....pločniki so tud široki......v smeri Slovenijaavta se da tud lepo ustavlat na desni pr garažah
smile-1.gif

Huh zdej bom mogu bit pa še previdn k se bom domov vračal da ne kasiram kazen za 5+ km/h
bonk.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.648
113
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:

Prednost že
zmaga.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
v mojem rojstnem kraju so baje predkratkim po hišah spraševali, čelahko delajo kontrolo na njihovem dvorišču. Baje so s težavo sedaj dobili žegen na nekem dovozu in so že našli nekaj lokalnih pijančkov pa najbrž tudi kakega na radar ujeli, glede na to da je pred punktom cca 500m ravna cesta brez hiš in enim preglednim dovozom omejitev pa 50.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.396
113
Citat:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:

Prednost že
zmaga.gif

Ko se ti pelješ po prednosti se tudi verjetno pelješ tako ali ?
Ali se pri vsakem dovozu ustavljaš
smile-1.gif