Pred dnevi sem dobil nedelujoč garmin in ker sam nisem moral nič storiti, sem se danes v nedeljo obrnil na ZS na popotnika in to še ravno v nerodni uri ki je bil čas kosila. Že v parih minutah mi je odgovoril in bil takoj pripravljen pomagati. Poslal mi je nekaj predelanih datotek za popravilo in velik kup navodil, nasvetov kaj naj naredim. In res je po slabih štirih urah nuvi zopet normalno delal. Seveda, kot povsod drugod sem tudi njega na koncu vprašal za plačilo za njegovo požrtvovalnost in pomoč in to v nedeljo, ki imajo večina ljudi radi mir, mi je dejal da mu naj v klepetu na gmailu kjer sva komunicirala, prilepim enega smeškota in to je zadostno plačilo zanj. Ker mu v tistem trenutku nisem mogel drugega rečt kot pa le skromno besedo "hvala", sem se odločil da se mu še tukaj na forumu, javno zahvalim kot mnogi drugih, ki jim je bil v pomoč.
POPOTNIK ŠE ENKRAT TI HVALA ZA POMOČ IN UPAM DA SE TI BOM LAHKO KAKO VSAJ DELNO ODDOLŽIL.
Lep pozdrav
Tic
POPOTNIK ŠE ENKRAT TI HVALA ZA POMOČ IN UPAM DA SE TI BOM LAHKO KAKO VSAJ DELNO ODDOLŽIL.
Lep pozdrav
Tic