Ravno tako EDGE. Vnaprej ti pokaze samo ce bos v mapsourcu narisal kje mislis kolesarit in potem ruto vneses v EDGaCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne poznam Edga, tako da ne vem če ti to pokaže tudi za vnaprej za načrtovano ruto.
Oregon pokaže za prehojeno ruto.
Za naprej pa ne pokaže, vsaj ne da bi jaz našel...
Zakaj pa ne probaš na svoji napravi?
Citat:
Uporabnik leteci pravi:
Ravno tako EDGE. Vnaprej ti pokaze samo ce bos v mapsourcu narisal kje mislis kolesarit in potem ruto vneses v EDGa
lp
V kolikor se zanimaš za Edge ali Oregon to pomeni, da si že naprednejši uporabnik (oziroma boš to še postal) in si boš marsikatero pot pripravil na računalniku v Mapsourcu že v naprej. Potemtakem je edina logična izbira nakup kart na CD-ju, saj si boš karte lahko inštaliral na računalnik in od tam poljubno kombinacijo kart namestil na katerokoli SD kartico. Čar uporabe pohodniško/kolesarskih naprav je ravno v souporabi z Mapsourcem, ki ga velja dodobra izkoristiti pri prenosu podatkov pred potjo na napravo oziroma po opravljeni poti nazaj na PC zaradi raznih statistik in arhiviranja!Citat:
Uporabnik lalan pravi:
1. Zanima me, če imata EDGE ali pa OREGON funkcijo "where I am"
2. Kakšno AR in AT naj kupim za OREGONA: CD ( ali gresta AR in AT obe na enkrat na OREGONA) ali SD varijanto?
A je ta AR, ki ga kupiš kaj drugačen od AR iz njihove strani. Ali demo ne omogoča prenosa na napravo, potem bi pa mapa na SD naredila avoje?Citat:
Uporabnik sandiv pravi:
V kolikor se zanimaš za Edge ali Oregon to pomeni, da si že naprednejši uporabnik (oziroma boš to še postal) in si boš marsikatero pot pripravil na računalniku v Mapsourcu že v naprej. Potemtakem je edina logična izbira nakup kart na CD-ju, saj si boš karte lahko inštaliral na računalnik in od tam poljubno kombinacijo kart namestil na katerokoli SD kartico. Čar uporabe pohodniško/kolesarskih naprav je ravno v souporabi z Mapsourcem, ki ga velja dodobra izkoristiti pri prenosu podatkov pred potjo na napravo oziroma po opravljeni poti nazaj na PC zaradi raznih statistik in arhiviranja!Citat:
Uporabnik lalan pravi:
1. Zanima me, če imata EDGE ali pa OREGON funkcijo "where I am"
2. Kakšno AR in AT naj kupim za OREGONA: CD ( ali gresta AR in AT obe na enkrat na OREGONA) ali SD varijanto?