Po mnogo poskusih klicanja in pisanja mailov smo nekako le prisli v stik. Mislim, da po telefonu. Seveda so se delali neumno kako so bili vedno dosegljivi itd. Povedal sem jim svoje in zadeve nakoncu tudi dobil. Kasneje sem pri njih ponovno naročal tokrat so poslali pravi čas ampak je nekaj stvari manjkalo. Jih kličem in naj nebi imeli na zalogi. Takrat mi je žal, da nisem vztrajal da naj pač dobavijo in sem sprejel vračilo kupnine za tiste artikle. Žal mi je pa samo zaradi odnosa in ker sem pač imel drugo slabo izkušnjo z njimi. Tretje naročilo sem plačal jaz naslovnljeno pa je bilo na starega očeta. Prišlo je seveda k meni. Jih kličem, ponovno jim povem svoje ravno zato ker je bilo tretje naročilo in tretjič nekaj narobe. Zahteval sem da mi pošljejo kurirja na dom in on zadevo odpelje do starega očeta pa čeprav bi sam hitreje dostavil...Niso pa nič komplicirali. Torej vse sem dobil, samo vedno smo pa imeli neke situacije komplikacije. Najverjetneje bom še naročal pri njih saj kosov za Active kosilnice žal ne dobis drugje.. vsaj jaz jih nisem našel.
tldr: Zadeve sem dobil. Vztrajaj s klicanjem¸. Enkrat se bodo pač morali oglasit. Ko se oglasijo bodi dominanten in boste vse uredili.