eDavki in elektronsko vročanje dokumentov

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Zginili predvidevam da niso (vsaj meni se to še nikdar ni zgodilo) moraš pa starejše oddane dokumente poiskati v arhivu.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Res je, moja napaka. Gledal sem sebe kot fizično osebo, kjer vidim vse vložene dokumente za s.p. (recimo za DDV), z izjemo obračuna prispevkov. Zakaj so vključeni v ta profil mi ni jasno
confused-1.gif

Če spremenim zavezanca v s.p., so vidni tudi obračuni prispevkov.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Misliš dokumente PODO-OPSVZ? Jaz jih še vedno vidim (po prijavi v eDavke kliknem na s.p.)...
zmaga.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Res je, moja napaka. Gledal sem sebe kot fizično osebo, kjer vidim vse vložene dokumente za s.p. (recimo za DDV), z izjemo obračuna prispevkov. Zakaj so vključeni v ta profil mi ni jasno
confused-1.gif

Če spremenim zavezanca v s.p., so vidni tudi obračuni prispevkov.

Zato ker si zavezanec za DDV ti kot fizična oseba s svojo davčno številko (in načelma ne s.p.), obdavčjive so torej transakcije tvoje "davčne številke".

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Upajmo, da ne bo toliko zmede kot zadnjič
frown-1.gif

Citat:
Obveščamo vas, da bomo v ponedeljek, 21. 11. 2016, ob 12. uri na spletni portal eDavki namestili nov strežniški certifikat izdajatelja Comodo.

Vse uporabnike portala eDavki, ki uporabljate lastne aplikativne rešitve, prosimo, da preverite delovanje aplikacij in po potrebi v ustrezne shrambe potrdil (truststore) namestite korenska potrdila izdajatelja Comodo. Ta so na voljo na povezavi https://support.comodo.com/index.php?/Knowledgebase/Article/GetAttachment/979/1056458.

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.518
14
38
37
Dolenjska
KSZ

Po vseh nastavitvah, mi eDavki javijo, da "Nimate ustreznih pravic za prevzem oz. ogled elektronskega dokumenta."

E-pošto z obvestilom o novem dokumentu sem dobil, sedaj ga pa ne morem odpret.

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
549
0
16
Tudi po 15 dneh od prispele pošte?
Jaz nisem bil pooblaščen in tudi, ko sem se pooblastil, sem lahko odrl ta dokument po izteku 15 dnevnega roka za prevzem.
Odslej bom lahko pa takoj, ko kaj pade v nabiralnik.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.467