Ed China is back!

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Če si želiš ogledat take ali drugačne Golfe GTI, in vse ostale možne pod in nad izvedbe se zapelji te dni do Celovca, pojdi po levi strani Vrbskega jezera proti stolpu Pyramidenkogel in boš videl kar se videti da.

Pa pazi na kopse, jih je ob cesti več kot označevalcev ceste. Pa v glavnem skriti tako ali drugače.

Če vidijo predelan avto gre na stran, če na cesto narišeš črtice, greš na stran. Je pa zanimivo videt, ko si ljudje ob cesto prinesejo stole, klopce itd in cel dan gledajo in slikajo te avte, ki se vozijo mimo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
Edd China v LHD avtu zgleda totalno češko. Kot "mantafarer" v novem golfu.

Hondi: Na disku mam še ene 1000 slik od treffna 2003. Sem šel pogledat cene prenočišč za naslednji vikend. Vse x3. :) Letos bomo kar doma.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.725
113
po mojem maš več od enga zajebanega odltimer rally kot pa tole. Recimo zdaj ej bil gamlitz sudsteirmark classic Zanimivi stroji.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Mene tudi zanima tale GTI treffen, blizu je, a je kdo bil, je zanimivo za povprečnega petrol heada?
Kakšni nasveti kdaj iti, kaj pogledati?
(če bo gužva na cesti ni panike, ker mi je mtl zdaj vklopil da lahko gledam filme med vožnjo) :cheer::evil:

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
Ne vem kako je danes, bil sem nazadnje pred 10 leti, takrat je bila kar norija, vsi travniki 10 km naokoli zaparkirani (in povoženi in pokozlani :)). Parkiral si nekaj km stran, potem z busom do krožnega, kjer se gre na piramidenkogel, potem pa še 1km peš do vasi. Lahko se seveda samo pelješ gor in dol (ne ob jezeru ampak direktno od Viktringa proti Veldnu) in vidiš kar je ob cesti in parkirano pred prenočišči, ampak kot sem rekel, to je najmanj 1km stran od vasi, kjer se vse dogaja.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Super, komaj čakam naslednjo epizodo.
Wheeler Dealers sem vedno rad gledal, ampak predvsem zaradi mehaničnega dela, ki ga je Edd vedno znal na zelo ljudski način predstaviti. Mike Brewer mi je šel s prodajnim delom vedno na jetra, zadnje čase se je še silil nekaj delati zraven, kar je sploh izpadlo prisiljeno.
Great job, sir!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Za gti treff sem lih prejšn teden po avstrijskem radiju poslušal da vedno več folka hodi na “predsrečanje” ki je 1 teden ali 14 dni prej. Da potem je samo pijanica in da se je ogromno lepih avtov videlo že prej.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.402
5.682
113
predvsem zaradi mehaničnega dela, ki ga je Edd vedno znal na zelo ljudski način predstaviti.

Pozabi to. On je predstavil zadeve brez jebanja. Tisto ko živce zgublaš zraven ni bilo niti v eni epizodi. Pa verjami, take kante ko so šraufali je ekipa lepo klela za kamerami. Tak kot on končnik s kladivom poboža in narazen pade še na novem avtu ne nardiš. Kaj šele na starem zjebanem končniku. Pol pa nastanejo razni forum poznavalci zaadi take predstave.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in Kamele0N