e72 problem

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
OK zdaj pa nekaj resnega... enih par verzij nazaj, morda celo na prejšnji sem imel Facebook aplikacijo, zdaj pa mi je nikakor ne uspe najt za mojo E72tko, kakšna ideja kako do nje? Lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Tnx, sicer pa bedna aplikacija
smile-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Nisi slep,res je nima. Na voljo je kot aplikacija iz Ovi stora
smile-1.gif
zal imajo to butasto foro vse symbian nokie.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Jap, preizkušeno. Reset pomaga pri 90 % težavah (velja za vse telefone).

malcomX, mogoče pa se ti je ob tem, ko si ga vrgel v steno, samodejno zresetiral :D

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
updetal, deluje mi bolj stabilno kot prej. imam eno težavico - kako se odstrani program Traveler?
nikakor ne morem odstranit, telefon mi ne dovoli tega...in čez noč se mi aplikacija sama prižge in hoče nainternet, dasi posodobi vreme..

druga stvar, ko ustvarim gmail, se mi v sporočilih prikaže nek vprašaj in piše gmail...sploh nimam ikone une rdeče od gmaila ampak moder vprašaj...
pa tudi ne morem dodati gmaila na namizje kot bližnjice (15 bližnjic, ki si jih lahko poljubno daš na namizje)

prej sem to lahko dodal na namizje, ko sem imel stari fw..je sedaj kaka nova finta?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
kljub temu, da imam iskanje wlan izključeno (mi piše na namizju, kjer imam krajšnico), se mi še vedno pojavlja vprašanje na vsake toliko časa - izberite wlan omrežje ali podatkovno povezavo..

kje točno izključim wlan totalno?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.378
170
63
38
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
kljub temu, da imam iskanje wlan izključeno (mi piše na namizju, kjer imam krajšnico), se mi še vedno pojavlja vprašanje na vsake toliko časa - izberite wlan omrežje ali podatkovno povezavo..

Isti problem imam tudi jaz na novem FW.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:

Isti problem imam tudi jaz na novem FW.

Mogoče imata periodiko aktivirano ?
confused-1.gif
Takrat se to dogaja...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Eno vprašanje za strokovnjake.. a obstaja kakšna aplikacija ali cel kak trik da npr. napišeš SMS na E72 ter nastaviš da se odpošlje čez npr. 2 urci? Torej da ga odpošlje ob točno določeni uri? Hvala