e71 težave

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
meni, tools, settings, general, navi wheel, breathing - off.

cheer.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Sem zadovoljen. Pogrešam mogoče le isto funkcijo, kot jo je imel navi wheel pri N81. Da samo krožno drsiš po njem in tako brskaš po datotekah ..

Sicer je pa GSM super! Še posebej zdaj, ko vem, da me tipkovnica ne je..
tongue-1.gif
in da navi wheel utripa samo takrat, ko imam zgrešeni klic ali SMS.

Slike bi lahko bile bolje, ampak za dobre fotke je fotič ne GSM
wink-1.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Smem vprasat kje ima E71 kakršen koli wheel?

Ammm
redface-1.gif
sory, sem hotel Breytona vparašat za mnenje o naviwheelu na N85.

E71 ga žal nima, ga pa tudi ne potrebuje ker ima precej bolj prijetno tipkovnico in raje
tipkam na E71 kot krožim po N85.

lp,
Mpix

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Pozdravljeni !

Bi izkoristil temo in vprašal ali ima vaša e71 tudi v predelu kurzorja (kvadratna tipka) rahlo dvignjeno tipkovnico?
Prav tako me zanima ali obstaja kakšen vodič saj se mi nikakor ne uspe povezati preko WLAN-a.

Hvala

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Ja tipka je izbocena v sredini,za vlan ni kaj nastavljati ukljucis naj isce in isce in dobi.
Pri meni pa je drug problem nastal ,do pred kratkim mi je baterija trajala po 3 ali celo 4 dni,pred dnevi sem instaliral par novih programov in nevem ali je to krivo da mi sedaj bateria ne drzi vec kot 24 ur s tem da ga niti ne uprabljam?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Da nisi slučajno gor instaliral garmin xt, baje zelo baterijo kuri. Možno je tudi da ti par programov deluje, pa jih nisi zaprl.

Nazadnje urejeno:

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
Sam imam nameščen Garmin Mobile XT 4.20.20 na najnovejši firmware pa se ne pozna na uptimeu (Energy profiler mi je nameril 0.07 porabe v 90% časa čez noč). Še vedno mi zdrži 4,5 dni. Mogoče je problem v najnovejši verziji...Kaj si pa nameščal oz. kaj ti dela v ozadju?

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Hvala za odgovor !
Pri meni je izbočeno še nekaj tipk okoli ne samo kurzor tipka in sicer tako da je nekaj praznega prostora pod tipkovnico tako da se z očesom vidi da se premika. Glede baterije pa me zanima ali je treba pri prvem polnjenju pustiti da se polne 16 ur ali več tako kot je bilo to včasih. Ali je že kdo probal Navigon navigacijo spraviti na E71
LP

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Še en lep pozdrav !
Zanima me ali je še kdo opazil, da se napisi v vrstici zgoraj levo ne izpišejo takoj v celoti nakateri pa sploh ne do konca. Pri večini se napis izpiše po nekaj sekundah. Kaj menite ali je to napaka na ekranu ali je lahko bolj software napaka ?
519732-ekran.jpg

Priponke

• 519732-ekran.jpg
    519732-ekran.jpg
    46,3 KB · Ogledi: 159

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
črke se ne izpišejo do konca, ker so desno zavihki. Sprva se pokaže več teksta, potem se pa avtomatsko skrije tisto, kar je ZA zavihki .. meni se to zdi prav zanimiva rešitev .. Deluje pa skrivanje tudi takrat, ko ni zavihkov. Zgleda
smirk-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik Perza pravi:
Sam imam nameščen Garmin Mobile XT 4.20.20 na najnovejši firmware pa se ne pozna na uptimeu (Energy profiler mi je nameril 0.07 porabe v 90% časa čez noč). Še vedno mi zdrži 4,5 dni. Mogoče je problem v najnovejši verziji...Kaj si pa nameščal oz. kaj ti dela v ozadju?

Imas kaksno opcijo da bi nalozil se novo verzijo?

Namreč zdele sem sel prov Odstranit si to zadnjo verzijo...in zacuden ugotovil da ob deinstalaciji mi napiše "Aplikacije ni mogoce odstraniti, Najprej je treba zapreti nekaj aplikacij. Zaprem zdaj?"

Ceprav da "Task Managerju" ne kaže nic odprtega,on ocitno vseeno ima nekaj odprtega... Skratka zadeva zdele leti dol,pa bom videl kaksno bo stanje z baterijo v naslednjih dneh.