e71 težave

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
kar ne morem verjeti, da imam ponovno težave z že drugim gsm, ki sem ga vzel s podaljšanjem aneksa pri zelenih
frown-1.gif

gsm je star 2 dni in opazim že dve težavi:

Opozorilna lučka: ta utripa ne glede na to, ali imam to funkcijo prižgano ali ne in ali imam kak sms/neodgovorjen klic ali ne;

Druga težava pa je osvetlitev tipkovnice. Velikokrat se namrec zgodi, da se osvetlitev sploh noče vklopiti. čez čas pa se kar sama od sebe
frown-1.gif

A ima še kdo te težave? Al je to hiba tistih gsm, ki so vzeti iz vitrine, ker so zadnji? To sta bila namreč oba moja gsm, s katerima imam/sem imel težave.

Lp kripo

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Glede tipkovnice.. telefon ima senzor.. in se osvetlitev prilagaja trenutni svetlobi.. ce je tema sveti, ce je dan ne sveti..

Ce pa to ne dela, tako kot je zgoraj opisano, pa nesi fon na Teleray..

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.969
3.626
113
Lučka se prižiga in ugaša nonstop, ko pa imaš kak klic ali sms pa hitreje utripa (ne vem če se sploh da izklopiti).

Za osvetlitev tipkovnice pa imaš že zgoraj opisano

Lahko bi rekli It's a Feature not a Bug

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Itak, da se ne nonstop! Malo pobrskaj po menuju pa boš našel. Jaz na svoji e66 sem.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
To ni nobena težava, tako telefon pač dela. Če senzor( levo od slušalke ) zazna povečano svetlobo se ugasne tipkovnica in obratno, zaradi manjše porabe beterije.

Glede opozorilne lučke. Ugaša se jo pod nastavitvami - opozorilna lučka. Potem pa jo je potrebno izklopiti tudi v določenem profilu - por prilagodi in ti v tem profilu ne bo več svetila. Upam, da sem pomagal.

lp G

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Kripo, nisi kupil kripe, ampak en res dober telefon, ki je tako dober, da ga sploh ne poznaš.

Moj nasvet je, da se drugič prepričaš, kako tvoj telefon sploh deluje, preden sprašuješ take neumnosti.

Pa brez zamere.

LP

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
si me prehitel .. Jp, Jaz sem bil ta težava
tongue-1.gif
gsm funkcionira, samo navaditi se ga moram hihi v Vadnici sem pa ugotovil zadevo v zvezi z lučko .. Tenks .. Jah, tko je to "kad dodje seljak u grad" :D :D .. Da ima gsm tisti senzor pa sploh pojma nisem imel!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa sej te senzorji so pri malo boljsih Nokiinih Symbianih ze od 6630 naprej.. torej ze od leta 2004..

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
moja ma pa res cricka
frown-1.gif

ohisje na levi tak ene 3cm malo skripa oz. ni trdno (premika se za cetrt milimetra,ce ne se manj, cuti se da ni na mestu). vem, misja dlaka... samo, ko je glupo ko je drugod okrog rock solid in je prav smesn filing
frown-1.gif

edit: to bi mi zrihtali na telerayu? al je nevarnost da jo odprejo pa nazaj sestavijo, da se bolj skripa?
crazy1.gif

vem... pretiravam... samo, ce je pa res fantasticen telefon in je res glup filing no

Nazadnje urejeno:

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Ali se da nastavit, da ti na aktivnem zaslonu kaže maile, tudi če so prebrani? Zdaj mi samo napiše koliko je neprebranih, jaz bi imel pa tako kot ima recimo E55.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
po mojem se da. Tam, kjer si izbešeš vrstice aktivnega prikaza, imaš tudi možnost email1, email2 in email nastavitve. Ker nimam nameščenega emaila, ti ne morem povedati, če je to to. Preveri.

Mogoče pa piše kaj v Vadnici
wink-1.gif
preveri tam ..

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Pa sej te senzorji so pri malo boljsih Nokiinih Symbianih ze od 6630 naprej.. torej ze od leta 2004..

Ehm? Jaz na N73 sploh ne vem da imam to, če že je pa ne dela ker osvetlitev tipkovnice se mi zdi da je skozi ista
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Imas, levo od sprednje kamere.. ce dela pa ne vem
smile-1.gif

EDIT: Osvetlitev je itak ves cas enaka [ne vem, ce se prav zastopiva], samo cez dan oz. pri svetlobi se ne bi smela vklopiti osvetlitev tipkovnice..

Nazadnje urejeno:

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Kako oz kje na Nokiji N85 ugasneš utripanje tipkovnice ( Ista zadeva kot pri E71) Me pošteno moti ,celo noč kljub, temu da nimam ne maila ,SMSa oz zgrešenega klica ..utripa .
Na E71 se je to ugasnilo preko : Orodja -Profil-npr splošno-prilagodi-utripajoča lučka-izključi

Kje pa to narediš na N85 je pa zdaj vprašanje ...