E71 - sogovornik me ne sliši prvi 2 sekundi

brzi

Pripravnik
23. jul 2007
40
0
6
Maribor
Meni se dogaja enako na mobitelovem omrežju . Telefon sem že pošiljal na servis 2x, vendar dobim vedno odgovor, da deluje normalno. Na e71 se mi je ta 2s zamik začel dogajati po nadgradnji.

bostjank

Pripravnik
22. maj 2008
88
7
8
Kako bi nadgradil firmware na prejšnjo različico? Z Nokia Software Update-rjem namreč ni opcije, da bi to izvedel.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ni varjante
smile-1.gif

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Ali ima kdo od vas katerim se to dogaja naštiman kak automatski email checker ali pa je vzpostavljena povezava z internetom zaradi kakega drugega razloga?

Jaz sem opazil, da se mi to dogaja na E51 takrat, kadar je vzpostavljena internetna povezava in potem napiše v roku sekunde ko se oglasim nekaj v smislu da je povezava oz packet data on hold ali nekaj podobnega, pa še to ne napiše vedno.

Enako mi včasih naredi ko jaz kličem ven, napiše ob vzpostavitvi zveze, da je packet data nekaj... medtem pa vzpostavlja klic.

Ima to kaj veze s tem?

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik brzi pravi:
Meni se dogaja enako na mobitelovem omrežju . Telefon sem že pošiljal na servis 2x, vendar dobim vedno odgovor, da deluje normalno. Na e71 se mi je ta 2s zamik začel dogajati po nadgradnji.

enakoprejšnji teden nadgradil software, od takrat ta problem
confused-1.gif

bostjank

Pripravnik
22. maj 2008
88
7
8
Najprej slaba novica... Pri dotičnem servisu so problem glede tega, da me sogovornik po prejemu klica ne sliši neposredno po pritisku na tipko za dvig zveze, obrazložili kot del funkcionalnosti (ja, tako so to poimenovali) aparata E71.

Moj odgovor na to bi se glasil: predlagam, da to omenite v promocijskih gradivih kot ostale funkcionalnosti, v uporabniškemu priročniku in predvsem, da o tem seznanite prodajalce, ki naj bi stranki nič hudega sluteč pomagali in svetovali kupiti ustrezen mobilnik. Kot lahko spremljamo po forumih, se tovrstno gorje obeta še uporabnikom E52...

Kljub vsemu sem z razpletom zadovoljen, saj je bilo več razumevanja pri prodajalcu, nadvse pa sem zadovoljen z uporabo novega mobilnika BlackBerry Bold. Na moje veselje slednji nima omenjene funkcionalnosti.

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Nokia E63 ter Nokia E71 obe na Simobilu, obe že na različnih SW takoj reagirata takoj ne zeleno tipko.