odvisno od banke... ampak ja.
recimo za delavsko hranilnico. v kolikor neboš imel rekono računa boš imel samo kartico s katero boš lahko na bankomatu dvigoval in na šalterju plačal. drugo več nič.
Ni mi poplnoma jasno, kakšen plan imajo pri DH. Rekona nimam, imam pa DH Denarnik. Za vikend sem opravil spletni nakup z Mastercardom in ni priletel več varnostni sms, ampak sem moral plačilo potrditi v Denarniku. Kje je tukaj Rekono? Menda niso najprej spremenili na Denarnik, da bodo lahko naslednji mesec spremenili naprej na Rekono?
In še dodatno vprašanje glede DH, tule vas je kar nekaj uporabnikov. Ali v spletni banki lahko vidim plačila z Mastercardom, opravljena _po_ zaključku obračunskega obdobja, vendar pred dejanskim plačilom? Obračunsko obdobje imam od 10. v mesecu do 9. v naslednjem mesecu, bremenitev računa 18. v mesecu. Zaenkrat plačil po 9.2. v banki ne vidim. Naključje? Supporta ne dobim, očitno imajo zaradi nove spletne banke ogromno klicev
Sem pa uspel prebrat sporočilo o novih tarifah: z mesecem majem mi dvigujejo strošek vodenja računa za četrtino