Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne jaz sem napisal da v sloveniji zivijo ljudje ki so ze bili v taborish skrajnih oz teroristicnih skupin. Res je kar pises: nikoli nisem napisal da gre za muslimane. Ti pac trdil da kaj takega ne obstaja. No sedaj so se mediji dokazali da obstaja. No nakljucno gre za slovenske konvertite ki prakticirajo islamsko vero.
Dzamije nisem nikoli omenjal.
Gre samo za to da si manipulator. Jaz nimam tezav z nobeno vero tudi z muslimani ne. Ampak tako kot imas med katolicani velike id.iote jih imas tudi med muslimani. Le da se slednji v imenu vere vcasih se razstrelijo.
No zdej pa naprej manipuliraj.
Ne... nisi trdil tega.... pa se stvar si parkrat obrnil sproti. Se vedno ostaja dejstvo da nihce ni nasel karkoli podobnega urjenju pri BB ali njegovih. Kljub oh in sploh ogromni akciji. Verjetno bi kdo opazil oh in sploh zaloge orozja, prostore, opremo? On je oziroma bo obtozen ze samo novacenje. To pomeni da je samo pral mozgane, poslal nekoga v smrt in pokasiral denar.
Da to pocne in kje pocne sem napisal v tej temi preden je sploh bil aretiran v BiH, kaj sele karkoli v SLO. Od sto ali nekaj sto muslimanov ,ki so se sli v tujino urit smo prisli na 2 Slovenca... Pa sta ta dva sta spokala ekspresno nazaj.
Vzdrzi se izrazov ,ki jih niti priblizno ne poznas. BB vodi sekto in ne IS, oni niso "konvertiti". To posiljevanje z izrazi ,ki ga uporabljajo pocez je ....
Kaj tocno je tako tragicno v razstreljvanju? Predvidevam da je veliko bolj pametno ali humano nekoga ubijati iz zraka.... Verjetno se nekdo razstreli iz zabave. FYI...med prvimi taksnimi primeri je bila zenska, kristijanka. Namesto da se resuje vzroke ,ki pripeljejo nekoga to tega se filozofira o estetiki smrti