moj je šou od bajte
novemu naj boljše služi kot je men. glede na to, da je omenil, da ima tepihe in živali, pol bo sigurno bolj zadovoljen kot jst, ko imam samo trda tla.
sedaj sem nabavil Philips FC 9310/01 v bigbangu za 130€ (50€ cenej kot bilo kje drugje) Linka ne morme dat, ker več ne obstaja. Zgleda sem zadnjega kupil za to ceno
Dokupil še dišave za v vrečko za 2.5€ in je po prvem sesanju lepo dišalo. Aja pa neka tišja verzija je, kar meni ne igra nobene vloge. Ob sesanju se še vedno težko oz ne mogoče normalno pogovarjat
Za njega sem se odločil glede na teste iz letošnje in lanske izdaje revije VIP. Full močen in full dobra filtracija zraka.
http://www.zps.si/o-nas/revija-vip/oktobrski-vip-2.html?Itemid=363 (ne ne bom skeniral članka
)
Po prvem sesanju me moti samo to, za kaj sem se prej ogrel za dysona - ni pokončen
Mal sem štorast s tisto cevjo in ko je treba še eno škatlo za sabo vlečt. Sem pa že takoj opazil, da se bo s tem bolje počitstlo stanovanje, ker je lažje kako pajčevino posesat in boljš sesa po robovih. Lažje manevrira pod stoli in pod posteljo.
Za novga oz druzga dysona se nisem odločil zaradi cene in ker sem spoznal, da tole "brez vrečke" je bullshit. Ko streseš v wc, je cela školjka usrana, zakadi se spet v faco in po prostoru, pomivat je treba, s tem zapaca oddtok in je spet delo... Vrečko pa vržeš v kanto in to je to od dodatnega dela. S stroški vrečke pa mogoče kak filter še leeeep čas ne bom prišel na ceno dysona (400€).