DXov iPhone killer?!

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Na dealextreme se nekaj kitijo, da dobijo ultimativni pametni telefon.
aplauz.gif

http://www.dealextreme.com/promotion/xiaomicellphone/

Specifikacije so obetavne sam kaj, ko vsi vemo kako je s kitajsko robo...
bonk.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.908
113
zadeva stane na kitajskem okrog 200€, me zanima če bo na dx ista cena. po kvaliteti je daleč od slovesa "made in china"
so pa smešni z temi iphone killer forami. ko se samo spomnim da so že samsung omnio z najbolj bednim zaslonom ever in win 6.5 razglaševali za iphone killer
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Že dejstvo da se firme hvalijo kako bodo ubile iphone, mi da nasmešek na usta, kako dober telefon imam,
bolj se bi sekiral, če bi pisali da majo desire al pa g2 kilerja. (sicer pa lepa kopija oklepa HTCja)
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
CE ima...itak...

boljše vprašanje je, če ima od gugla licenco za androja?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Govoriš o izjavi o skladnosti?

Ja, je potrebna za pravne osebe, pri fizičnih pa niso tako žleht, razen če koga namerno jebejo ali pa se gre za nelegalne ponaredke ali kaj podobnega.

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
To verjetno še CE certifikata nima in gre direkt v kanto že na carini.
smile-1.gif

Ko je*e CE certifikat??? Saj EU že zdavnaj ni najpomembnejši kupec, ko bodo hoteli priti v EU bodo prišli. Je žal tako, da je EU bolj odvisna od Čajne kot obratno in ve se kdo mora popuščati. Isto velja za USA, pa če oni to priznajo ali ne. Proizvodnjo so prenesli, in ta se več nikol ne bo vrnila...
cheer.gif

nahrung002.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.227
774
113
EU
No ja, lahko se bo nekega dne selila v kakšno še bolj revno državo, če bodo kitajski delavci hoteli imeti še eno pest riža in kakšno pravico več ... kar se bo zgodilo, glede na to, kako tudi tam potrošnja raste.

B81

22. jul 2007
37.683
10.966
113
Morda pa bo ta prav telefončič. Kitajci že vrsto let samo kopirajo in ni vrag, da se niso že kaj naučili. Glede na njihovo število, imajo sigurno veliko sposobnih ljudi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Saj pa je bilo povedano, da se dela v istih tovarnah, kjer se dela iphone. Kitajci ti jutri naredijo iphone5, če hočeš, a če hočejo narediti iber poceni, se to nekje pozna, zato je povečini njihova roba cheap shit.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Poleg tega je zelo pomembno tudi, da h končni uporabniški izkušnji prispeva tako hardware kot software. Morda v zadnjih letih slednji še toliko bolj.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
No, samo kar se tega tice, ne bi smelo biti nekih tezav. MIUI je konec koncev eden boljsih custom romov, poleg tega pa bodo najbrz fanjte za svoj paradni (no, tudi edini) telefon se dolgo nudili podporo v obliki novejsih verzij.. Kar se mene tice, bi bila zadeva definitivno za sprobat. Sem imel prej isto kitjasko ali korejsko, kaj jest vem, sranje - Huwei, pa sem bil cisto zadovoljen. Sedaj sem sicer na S2, ampak samo zaradi tega, ker sem ga dobil smesno poceni, pa vidim, da X5 sploh ni bil tako slab telefon..

edit: no, po drugi strani so pa razni "iphone killer" dodatki popolnoma neumestni, vsi ze dolgo vemo, da je iphone poleg, priznajmo, postenega telefona, se statusni simbol. tole je pa lahko se tako dober telefon, pa je se vedno "kitajsko sranje". torej precej brezvezna primerjava.

Nazadnje urejeno: