Dvom o nosečnosti

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Si slišal za tri tedne.....
hysterical-1.gif

jst sem pa gledal rojstvo svojih treh otrok.
grims-1.gif

ne nabijaj v tri krasne
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja enim babam zamuja, ginekologinja je moji povedla, da če ima v podzavesti da je noseča in komaj pričakuje menso,
da celo psiha vpliva nato da zamudi par dni.

Nevem gledam mojo žensko, hodi mensa prej in kasneje, skratka vedno mi zjebe ritem, ker mam skalkulirano kdaj moram
sforsirat fuk, da lažje prenesem tistih 4-6 dni, odvisno spet...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.469
2.453
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja enim babam zamuja, ginekologinja je moji povedla, da če ima v podzavesti da je noseča in komaj pričakuje menso,
da celo psiha vpliva nato da zamudi par dni.

Točno to, psiha. Ko smo bili še mladi, pa ko je kakšna akcija šla skos brez kondoma na začetku ko še ni bilo tabletk je imela v ustih že celo kovinski okus, občutljive joške, menza zamujala za par dni, celo parkrat skupaj padla skratka vse to dokler nisem šel po tester v lekarno, pol pa so čudežno vsi ti simpotmi izginili
smile-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.228
-8.841
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nevem gledam mojo žensko, hodi mensa prej in kasneje, skratka vedno mi zjebe ritem, ker mam skalkulirano kdaj moram
A ne gledaš svoje babe, kako se ji veča trebuh?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
To je zato ker ima februar samo 28 dni, pa si se uštela
smile-1.gif

v bistvu bi rada videla --->.... been there, done that
1121290-Minus!!!.jpg

Priponke

• 1121290-Minus!!!.jpg
    1121290-Minus!!!.jpg
    46,4 KB · Ogledi: 126

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
A ne gledaš svoje babe, kako se ji veča trebuh?

Govorim za prej, menza je prišla te ko ji je blo, nekega datuma ni mela, kaj je blo ziher da ob koncu sn mel kaka 2 tedna fraj,
pol pa več ni blo ziher kaj bo jutri
smile-1.gif

Sicer pa raste, logo, ko goba.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik southpark15 pravi:
Saj bom šla, sam sem hotela prej mal povprašati o tej zadevi...

Če menstra zamuja do 7 dni ni nič narobe, se zgodi zaradi takih ali drugačnih razlogo (stres, prehlad spolovil, sprememba prehrane itd.). Bolj boš študirala na to da zamuja, kasneje jo boš dobila. Sprosti se, lepo umirjeno pa bo pršla tetka s kravca z vsemi dobrotami, ki jih nudi.

Če je pa recimo zamuja teden dni in je še ni narediš test, ker samo takrat najbolj natančno pokaže če je ali ni kaj. Če ga delaš prej mečeš denar stran.

Drugič pa tabletke redno jemat +/ali kurcmantelček met pa bo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.228
-8.841
113
Citat:
Če je pa recimo zamuja teden dni in je še ni narediš test, ker samo takrat najbolj natančno pokaže če je ali ni kaj. Če ga delaš prej mečeš denar stran.
To jasno ni res. Če je vzrok za izaostanek menstre nosečnost, se to vidi že na prvi dan zamujanja, ozeroma še prej. Torej če je nuja, lahko naredi test. Če se ne mudi, pa lahko počaka in izloči opcijo živčnosti, stresa itd.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik southpark15 pravi:
Ne po menstro... Prej nisem imela nobenih znakov po slabosti. Menstro pa mi nikoli ni zamujala 2 ali 3 dni in se mi malo čudno zdi... In zdaj nisem prepričana če sem lahko noseča po tem ko nisem ne prej pa ne zdaj imela nobenih znakov za nosečnost...

lubica, js je 3 mesce nisem mela pa nisem bla noseca. 2-3 dni ni nikol panike

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
ja, ampak jst jo pa celih devet mescev nisem mela, pa sem bla noseča.....
shocked-1.gif

p.s.
pa to se mi je zgodil celo dvakrat
bonk.gif

Nazadnje urejeno: