Dve zvočni kartici?

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Zanima me, če je že kdo imel upravka s programom Traktor in dvema zvočnima kartica?
Prva zvočna kartica je vgrajena v prenosniku, druga pa je USB. Na eni zvočni kartici bi želel imeti slušalke, druga pa bi bila prikloplena preko ojačevalca na zvočnike, katera bi morala imeti tudi nekaj zamika. Kje in kako bi lahko to nastavil?
confused-1.gif

Za nasvete se vam že naprej zahvaljujem.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zakaj potrebuješ zamik na zvočnike? Lahko nastaviš v nastavitvah sicer delay v milisekundah, ampak to ni namenjeno temu, da bi imel izhod z zamikom.

Če boš imel en izhod z zamikom ne boš mogel mixat (razen če boš vse preko slušalk mixal).

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Na žalost še sam ne vem, prijatelj bi rad imel tako zrihtano, pa me je prosil za pomoč.
Želi pa imeti na enem izhodu zamik, oziroma drug vir zvoka.
confused-1.gif

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Naj se malo razjasni kaj bi sploh rad, ko sem bil še jaz v letih DJ-stva smo uporabljali kar laptop z eno zvočno in TraktorDJ, si nastavil na 2x mono izhod pa si mel dva vira ki si ju nato peljal ločeno na mešalko tam si pa vzel pol signal za slušalke.
Ali pa druga varianta si zopet mel dva mono izhoda pa si mel potem eno za slušalke ta drugi je pa šel pol na ojačevalec.

lp bluub

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Vtakneš USB zvočno in ojačevalec na njega, slušalke pa na laptop direkt.

Rihtat pa nimaš kaj, edin v Traktorju nastaviš, da je slušalka na internem priključku, zvočniki pa na externem (USB).

Morebitne zamike (sicer ne vem, kaj točno bi to naj pomenilo) pa nastaviš v Traktorju.