Dve vprašanji: stekla in štrihanje

sad

Guru
24. avg 2007
21.180
9.814
113
V bližnji prihodnosti bi moral rešit dve zadevi:

Na sprednjem steklu sta dve luknjici od kamenčkov. Zaenkrat nista še nič razpokani, vendar bi to rad saniral. Je to možno brez menjave stekla? Kje in pa kakšna je okvirna cena?

Rabil bi poštrihat na novo pokrov motorja in zadnji odbijač. Barva je metalik temno modra. Kakšna bi bila okvirna cena za to? Trenutno sem dobil ponudbo 300 EUR, vendar se mi zdi nekoliko preveč. A bi bilo kaj razlike, če sam dam dol oboje in avtoličar zgolj poštriha?

Nazadnje urejeno:

Tku

Pripravnik
20. nov 2007
598
0
16
Tiha voda
Citat:
Uporabnik sad pravi:Na sprednjem steklu sta dve luknjici od kamenčkov. Zaenkrat nista še nič razpokani, vendar bi to rad saniral. Je to možno brez menjave stekla? Kje in pa kakšna je okvirna cena?

Če luknjici nista v neposrednem vidnem območju voznika, ti jih zakrpajo na Carglass-u. Za ceno jih pokliči, se je ne spomnim več, ker so bili še "siti", ko sem uporabil njihove usluge.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Popravilo dveh poškodb na steklu bi te stalo cca 50 EUR.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik sad pravi:
V bližnji prihodnosti bi moral rešit dve zadevi:

Na sprednjem steklu sta dve luknjici od kamenčkov. Zaenkrat nista še nič razpokani, vendar bi to rad saniral. Je to možno brez menjave stekla? Kje in pa kakšna je okvirna cena?

Rabil bi poštrihat na novo pokrov motorja in zadnji odbijač. Barva je metalik temno modra. Kakšna bi bila okvirna cena za to? Trenutno sem dobil ponudbo 300 EUR, vendar se mi zdi nekoliko preveč. A bi bilo kaj razlike, če sam dam dol oboje in avtoličar zgolj poštriha?

Od kod si doma ??? Jaz sem pri enem dal za metalik prelivajočo (zelena,modra) za ena komplet vrata pa bok 150 eur, ampak se vidi da ni TOP. Je bilo pa 3x ceneje kot pri drugih.

Drugače pa v bosni poceni barvajo, samo se moraš prej zmeniti da dol prideš.

sad

Guru
24. avg 2007
21.180
9.814
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Popravilo dveh poškodb na steklu bi te stalo cca 50 EUR.
Živijo.

Kje pa to? Namreč sem poklical Carglass in zadeva je od 102 EUR navzgor.
confused-1.gif

Je pa tako, da je ena udarnina na sredini stekla (ne moti voznika), ena pa na sovoznikovi strani.

Podobne teme