DVD shrink

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Pozdrav.
Kaj mi lahko kdo pove, ali obstaja kakšna možnost, da mi DVD Shrink zapeče DVD film brez da instaliram NERO-ta.
Ker zdaj zahteva za zapeči film program nero, vendar ne velja nero 9 free , ki ga imam nameščenega???
redface-1.gif

22. jul 2007
13.591
1.770
113
124
Citat:
Uporabnik mafijec pravi:
Pozdrav.
Kaj mi lahko kdo pove, ali obstaja kakšna možnost, da mi DVD Shrink zapeče DVD film brez da instaliram NERO-ta.
Ker zdaj zahteva za zapeči film program nero, vendar ne velja nero 9 free , ki ga imam nameščenega???
redface-1.gif
lupežiLPWWY

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik mafijec pravi:
Pozdrav.
redface-1.gif
:redface
lupežiLPWWY
Ja, ja ti kar uživaj.
Lep dan prijatelj
priden.gif

22. jul 2007
13.591
1.770
113
124
ne vem ce si me razumel prav to sem mislil na nero 9 kao free varijanto in ni letelo nateLPWWY

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Ko izbereš backup, se prikaže popup okno, kjer izbereš "backup target". Lahko je "ISO Image File" ali "Hard Disk Filder". Predvidevam, da nero free zna zapečti iso.

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Ko izbereš backup, se prikaže popup okno, kjer izbereš "backup target". Lahko je "ISO Image File" ali "Hard Disk Filder". Predvidevam, da nero free zna zapečti iso.
Ne sorry, tega pa ne zna, sem preveril.
Ali lahzko potem sliko zapečem s kakim drugim programom kot npr. cdburner xp

22. jul 2007
13.591
1.770
113
124
mislim da bi moralo tudi v kaksnem drugem programu, lahko pa poisces na pasniku kaksno portable varijanto nerota katera je zares free, pa se nalagat na comp ti ni trebaLPWWY

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
mislim da bi moralo tudi v kaksnem drugem programu, lahko pa poisces na pasniku kaksno portable varijanto nerota katera je zares free, pa se nalagat na comp ti ni trebaLPWWY
Hvala za nasvet. Bom tudi to poskusil.
Sem pa probal iso sliko zapči z CDBurnerXP in dela, upam da bo tudi v redu zapekel. Javim
Hvala
cheer.gif