DVB-T sprejemnik Clint DT-1

placki

Pripravnik
10. apr 2008
49
3
8
Zanima me, če ima kdo že kakšne izkušnje s tem digitalnim sprejemnikom. In še nekaj, na TV nimam priključka scart in ne vem, kako bi iz digitalnega sprejemnika povezal na TV. Pač star TV ampak za v kuhinjo je že dober.

Hvala
pozdrav.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Preko drugega priključka.

Katere pa ima sploh ta TV?

Pa digitalni sprejemnik?

placki

Pripravnik
10. apr 2008
49
3
8
Ne, ima samo navaden antenski priključek. Je pa zna mke Sharp (stara vsaj 15 let)

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik placki pravi:
Zanima me, če ima kdo že kakšne izkušnje s tem digitalnim sprejemnikom. In še nekaj, na TV nimam priključka scart in ne vem, kako bi iz digitalnega sprejemnika povezal na TV. Pač star TV ampak za v kuhinjo je že dober.

Hvala
pozdrav.gif
Tvoj Clint DT-1 ima normalen izhod za antenski konektor za TV (v enega vklopiš anteno, na drugega pa priklopiš staro TV).

Tule je več:
http://www.clintdigital.com/images/Billeder/Produkter/DT1/manual%20clint%20dt1%20uk.pdf

placki

Pripravnik
10. apr 2008
49
3
8
Super. Glede na to, da sprejemnik podpira MPEG 2 ter MPEG 4 ali bo mogoče spremljati tudi Hrvaške programe,ki jih vidim sedaj? Kateri sprejemnik ( v tem cenovnem razredu ~ 70€) pa mi predlagate?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Ne vem, če bo šlo to.

Citat:
RF LOOP THROUGH: This socket will bypass the RF signal to either your
TV or another video system.

To je samo byppass originalnega signala z antene. Ne vem če je notri dekodiran video signal.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik placki pravi:
Super. Glede na to, da sprejemnik podpira MPEG 2 ter MPEG 4 ali bo mogoče spremljati tudi Hrvaške programe,ki jih vidim sedaj? Kateri sprejemnik ( v tem cenovnem razredu ~ 70€) pa mi predlagate?
POZOR: zgleda, da ne bo delalo, lej kaj je napisal Doto zgoraj!

Un antenski konektor samo prenese naprej kar pride na anteno, tvoj TV pa ne zna dekodirati signala. Dejansko moraš torej dokupiti konverter, ki ga priklopiš na enega štandardnih izhodov iz Clint, kjer gre ven že dekodiran signal. Saj to ni drago, torej se ni za sekirati.

Če ti dekodira tudi Mpeg-2, mislim, da ne boš imel problema.