dvakratni užitek?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
hysterical-1.gif
alkoholik zdej sm se pa res nasmejala.

ma veš, mene marsikej tko teoretično zanima, katere stvari točno jih pa prakticiram je pa moja stvar
wink-1.gif

sam si pa tut vse zapomniš
tongue-1.gif

JZoxbow

Zelenc'
19. jul 2007
20
0
1
E 50 No Kia
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Zakaj moške privlačijo lezbijke, je vprašanje, ki si ga zastavljajo tako ženske kot moški. Zakaj seksi žrebci, ko vidijo dve lepotici, ki se nežno ljubkujeta, izgubijo vse zavore, odprejo usta in se začnejo sliniti? V čem je skrivnost?Morda testestoron deluje dvakratno, ko moški zagleda dva para prsi in si predstavlja dve vlažni luknjici, ki komaj čakata na njegovega vojačka ... Dvoje polnih ustnic, štiri dolge noge, ... , skratka ženski, ki bi se posvetili le njemu.

nadaljevanje in vir

je trojček za moške res neki "višjega" ? verjetno je brezveze, da sprašujem, če ga je kdo že doživel, pa da opiše svoje izkušnje, čeprav bi bilo pa zanimivo izvedeti iz prve roke
cheer.gif

mi je pa zanimivo, en komentar, da bi šel tip v to, če bi bil glavni akter, nebi bil pa tretje kolo
grin1.gif

kaj pa ženske pravite o trojčku, seveda, če imajo moški dve ženski, da imate ve dva moška, ali bi raje šle z žensko in moškim

A praviš, da te ne zanima? Ne bi rekel, ker drugače ne bi spraševala....
Trojček pa pride v poštev le M-2 Ž, ker si ne morem predstavljat, da bi gledal še enega tipa poleg sebe. Lahko tudi M - 3 Ž ipd.
Enkrat sem bil že na tem, pa se je bejba malo opekla, ker je mislila, da me bo spravila v situacijo, kjer bi "pokleknil". Pa nisem jaz, temveč ona. Z njeno kolegico smo šli namreč na pijačo, kaj več pa ni ratalo.

(BTW: sem pa potem eno po eno ...)
cheer.gif

JZ Oxbow

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Po mojem zato, ker je prijetneje gledat dve punci, ki sta si blizu
evil.gif
, kot dva tipa.
Jaz sem, naprimer, zadnjič, ko sem gledal film Gora Brokeback (al nekaj takega), ob akciji tipov gledal stran. Pa nikakor nisem homofob !!! Samo mi nekako ne potegne. Pa tudi ženske na splošno (upam !!, da se ne motim) raje vidijo dve bejbi, kot dva tipa enega na drugemu.
To je nekako tako, kot je lepše pogledat novega Audija, kot novo Dacio. Seveda so tudi izjeme ....

Noker

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Sej ne mislim, da bi tipa kaj mela med sabo. Itak bi se na žensko osredotočla oba, ne drug na drugega. Men se zdi, da vas tipe mal ego daje.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Sej ne mislim, da bi tipa kaj mela med sabo. Itak bi se na žensko osredotočla oba, ne drug na drugega. Men se zdi, da vas tipe mal ego daje.

Ni to ego
ne-ne-1.gif
In da bi gledal nazga tipa poleg sebe ? Brrrr.
In da se mu ob orgazmu utrga, pa me nabriše ..... ? Brrrr, Brrrr, Brrrr ..... I think not. Ego? I don't think so.

Noker

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Te malo mikata dva tipa, a
wink-1.gif

Drugače se pa pridružujem mnenju nokerja..nekak mi ne sede bližina nagega tipa , posebej ne med seksualno dejavnostjo
tongue-1.gif

pa če ima slučajno večjega..mislim adijo ego
hysterical-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ti me razumeš.
grin1.gif
Se mi zdi, da je blazno malo tako odprtih tipov, ki bi v svoj trojček sprejeli še enega moškega predstavnika. A ženske smo pa že po naravi bolj odprte za sodelovanje z istim spolom al kako? Ne vem, zakaj in od kod ta logika.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ma ne, samo ... saj sem napisal zgoraj: raje pogledam enega novega audija, kot pa 3 dacie logan. Veliko lepše je pogledati dve ženski, kot dva moška. ČE PA TO NI ZADOSTEN ARGUMENT ???
aplauz.gif

Pa tudi sicer mislim, da so ženske bolj kompatibilne med seboj, kot moški
aplauz.gif

Noker

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Ženske boste spet pametne, ko bi pa dva prišla, bi pa vse odkokodakale na štango v kurnik.
smirk-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
dvakratni uzitek lahko ima samo ženska, ce jo dva pumpata, pri moskem ni ravno neke razlike, razen da se lahko v gostilni pohvali, da je z dvema.

Cavalierka

Pripravnik
19. sep 2007
118
0
16
osrednje-slovenska
Mhm, se strinjam. Jaz bi raje MŽM kot ŽMŽ. Od viška glava ne boli. En bi začel na hrbtu, en spredaj, srečala bi se pa tam nekje...
redface-1.gif
oba bi se mogla z mano ukvarjat.