Glej, kot ponavadi, ko nekdo izpostavi da kotalis buce, spet menjas temo in nakladas o (ne)moralnosti takega pocetja. V to ali je to moralno ali ne se ne bom spuscal.
Dejstvo pa je, da skoraj nobenem novejsem avtomobilu ni vec ploscice pritrjene z zakovicami (morda moras pa tudi ti priti kaj v mesto). In da, policija pri svojem delu uporablja tudi rentgen, ce pa je potrebno dokazovati da je kos s sasijo na novo nasvasan na avto se pa avto zaseze in pregleda. Pri tem se tudi zbrusi barva do zvara. In tak avto je kot predmet priloga kazenske ovadbe in ga sodisce v 99% ne vrne vec osebi, ki ga je imela v posesti. Ce gre za dobrovernega kupca pa se vozilo po postopku vrne vendar mora lastnik ponovno opraviti homologacijo kjer se mu dodeli nova (ja nova) stevilka sasije.
Bil bi pa kronan de.bil ce bi ti sel na javnem forumu pisat kako vse se da avto identificirat. Ne rabis se pa sekirat, ker dejansko nihce nacrtno ne hodi naokrog golfov serije II preverjat. Tko da zarad mene se z osmimi avti na ene targe lahko vozis.
Si pa v tej temi (spet) pisal nekaj kar ne drzi in jaz sem te popravil. Sej ves...ni lepo no.