Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Recimo, da se tam naredi zabava, veselica z recimo nekim stand up komedijantom, ala T.Toš, pa recimo Konečnik pa še kaka skupina...
Koliko ljudi lahko obišče v tem kraju tako prireditev? Jih bo 1000?
Vprašat se moraš, če imajo kapacitete/dvorano ki sprejme toliko ljudi. V Dupleku bi jih mogoče težko našel toliko, če pa narediš orng reklamo in povabiš Mariborčane, pa mogoče pride 1000 ljudi.
Mene tudi zanima cena za kakšen krajši najem 0,5-1h za službeno zabavo.
Razmišljam, da bi bilo to v hotelu kjer bi imeli večerjo (nekje v Sloveniji). Mora pa biti vse v angleščini. Lahko na pm. Thanks.
če pa od teh ni noben primeren, a kdo ve za kakšnega dobrega, ki zna razveselit malo mešano mednarodno družbo, pa brez slovenskih političnih vicev prosim.
koker jaz vem ima nekega humorista zraven tut, sam ne vem točno, ker ga nisem nikoli vprašal koga ima zraven tega podatka res nimam. Lahko ga vprašaš po telefonu al pa mu ob priliki rečem jaz.
Hvala. Nisem mislila take zabave s harmoniko ampak samo enega stand up komedijanta da malo 'ogreje' sceno na začetku. Bom še na Komikaze vprašala, tam jih je več, bodo že enega priporočili.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.