Duhovi, posmrtno življenje, paranormalno, čudeži..

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ta tema je namenjena opisovanju lastnih nerazložljivih dogodkov in dogodkov za katere ste kdaj slišali ali so vam jih povedali. Opišite občutke, videnja...

Nič se ne bati povedat vsega kar se ne upate nikomur!

Vsaka racionalna razlaga in podjebavanje bosta izbrisana. Raje vzemite/vzemimo kokice v roke in čakajmo na pričanja uporabnikov.

HVALA ZA RAZUMEVANJE!!!

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
dodaj v naslov teme "prizemljeni ne odpirajte"....ker se bojo itak sam norčeval....zarad svoje nevednosti....
bonk.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Jaz bi rad povedal kaj se mi je zgodilo v posmrtnem življenju, pa me je malo strah da me boste zafrkavali.
Mene bi pol tudi zanimalo, kako si nazaj med žive prišel.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.642
3.098
113
v lokalni ostariji
on govori o prejšnjem življenju ko je bil katoliški duhovnik pa so ga v semenišču zlorabljali in on je zlorabljal zdaj pa je prtljago prinesel v to življenje...

mene je strah

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Kot vidimo, se z novo temo ne da rešit stara...Ste že zafrknl
grin1.gif

Eto moja izkušnja...Ko mi je pred leti umrl sorodnik sto km stran, je moj pes ponoči zavijal kot odvezan. Do takrat ga takšnih zvokov nisem uspel slišat. Mogoče se pa res duša pride poslovit od bližnjih... upam, da sem vsaj nasmejal tiste, ki se tukaj ne smejo oglašat
tongue-1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Sej to. Jst pravim, da je žvau v mojem primeru čutla dušo umrlega v moji bajti
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja pol nej bo pa tok profesionalen, pa naj se ne oglaša... saj je ja MODERATOR.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pravijo, da žival čuti. to tudi vidimo. celo knjige to priznajo. znanost še ni ovrgla.
Itak da čuti.
Ko je mesar zaklal prasca, se je drl kot ... bi ga klali.
Saj res: kam gredo duše vseh poklanih prascev in goved?
confused-1.gif

Če je reinkarnacija, v kaj se ubit prasec reinkarnira? Kera je naslednja stopnja? Je to za prasca mogoče bik, a gre v naslednjem življenju za politika, kapitalista, delodajalca, tajkuna?
confused-1.gif
To je kr dost zafukan problem.