Dual sim - Duos

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ko se pogovarjaš ti zadaj piska enako kot če imaš klic na čakanju. A je pomembno na katero kartico te kdo kliče?
smile-1.gif
Drugače pa nevem, bi mogo pri fotru pogledat...

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik Supergirl pravi:
Hojla!

Kako pa zgleda, če se pogovarjaš na eni cifri, istočasno te pa kliče nekdo na drugo cifro in pa kako veš, s katere simke (cifre) kličeš?

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Kot si že dobil odgovor, kadar te med pogovorom kliče kdo na drugo cifro, ti v ozadju pozvoni, da veš, da imaš klic na čakanju.

Sicer pa ti v štartu (kadarkoli lahko to spremeniš) določiš ime (oznako, številko,...karkoli) vsaki sim kartici posebej. In potem ti na displeju vedno piše, preko katere simke kaj počneš (kličeš, ali pošiljaš SMS). V glavnem, v vsakem momentu veš, s katere kartice kaj počneš. Pa tudi za dohodne klice in SMSje vidiš, na katero kartico so prišli.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
No, tudi jaz sem si ga včeraj nabavil, pravzaprav sem že nekaj časa tuhtal na to.Malo me je tudi ta tema vzpodbudila, deluje o.k. s simkami različnih operaterjev, zanimivo je to da se da v aparatu nastaviti od katere do katere ure je sim 1 ali sim 2 aktivna, kar je še posebej uporabno za službene številke, daš preusmeritev na predal ko si nedosegljiv in ko pride tista ura čao
evil.gif

Sicer je meni to kot drugi telefon, kot osnova ostaja nokia e90.
Prvi vtis je kr o.k., le da se moram še malo navaditi na drug tip zaslona na dotik, prej sem imel lg-kp 500.
Prva stvar ki me moti je to da imaš na zaslonu lahko le tri bližnjice z izbranimi najpogosteje klicanimi številkami, recimo lg-kp 500 jih imaš deset, so kot ikonce in jih imaš na namizju toliko kot želiš, no pri samsungu je to no go.
Ima pa kljub temu da nima nobenega os (le java) dovolj pripomočkov da se da "preživet", tudi štoparica, odštevalnik časa, pretvornik valut in pa black listo lahko narediš (za kar je treba pri mnogo dražjih tel nabaviti sw posebej).
Tudi priložen etui je uporaben.

Lp.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Super tito daj mi samo rečt kako pa je z baterijo?

Mene je bilo pred nakupom malo strah, ker sem po forumih prebral, da jim ne drži niti dva dni. Ampak pri moji količini telefoniranja (zelo malo) mi drži 4 do 5 dni. Je pa res, da če probaš na internet iti z njemu, potem hitreje gre baterija.
Pa še nekaj o črticah, ki kažejo stanje baterije. Ko je samo še ena črtica, drži še full časa, tako da ni panike, da bi ga takoj na polnilec dajal.

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
523
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Na testu sem imel C5212 in mi je bil full všeč. Jaz rabim telefon samo za telefoniranje in pošiljanje SMSov. Za dostop do interneta in ostal zadeve uporabljam računalnik. Glavna funkcionalnost tega telefona, t.j. uporaba dveh kartic istočasno, deluje perfektno.
In ko sem se že odločil, da ga kupim, je prišel model s touch screenom B5722. Po majhnem obotavljanju sem ga kupil, in sem prezadovoljen. Profili so zadovoljivi, lahko si pa narediš svoje brez problema.

Evo, da se malo javim. Po nekaj obotavljanja sem se odlocil za 5212 in ga po enem dnevu vrnil. Kljub temu da sem bil navajen na low budget nokie, nisem zdrzal s tem menijem in to upravljivostjo. Po enem dnevu uporabe sem kljub nevajenosti na TS bistveno bolj navdusen. Edino ni mi se jasno, kje za vraga se nastavi zaklepanje "tipkovnice"?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
No to je pa že prava stvar, pa všeč mi je da nima tist nepotreben GPS čip.