Dual sim - Duos

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
523
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Zanima me ce ima kdo dejanske izkusnje s Samsungovimi dual simi. Uporabnost, meniji, profili etc. Presaltal bi z dveh nokij (low budget) na eno to cudo - prosta prodaja in ne vem kaj naj pricakujem.
bonk.gif

Hvala vnaprej
aplauz.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Se pridružujem temi....ampak....

Me zanima če obstaja kakšen dual SIM telefon med "pametnimi" telefoni torej bi ga lahko primerjal z N900, ali kakšnim ot HTC-jev ipd. Nekako ne razumem zakaj se kdo od proizvajalcev teh malih računalnikov ne odloči za to, pomojem je kar nekaj folka, ki jim ne preostane drugega kot da sabo nosijo 2 cegla.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Mislim, da je govora o pametnih telefonih. Ne pa o kitajskem sranju od ponaredka.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Foter ima že drugega Samsunga Duos in se odlično odnese, nobenih težav, pogovarja pa se dosti. Meniji so pač Samsungovi in se jih moraš navadit z delovanjem pa ni težav, deluje zanesljivo!

lenovo

Pripravnik
17. avg 2009
193
0
16
Tko je pr teh Samsungih- baterija do 2dni zdrži, meni se morš navadit-bolj simpl so nič kaj pretirano zakomplicirani,kar se pa tiče tehnološke dovršenosti so pa mal odzadi.
Ampak bistvo je Duos, to pa tud ful dobr opravlja( preprosto izbiranje iz katere cifre kličeš, poraba->iz katere cifre si klical, koliko časa...) Profili niso nič posebnega(običajno,tiho,sestanek,..)D880 sem imel kakšen let zdj bo pa vrjetno kakšen B5722 ali C6112

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
523
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Ja saj.... pametnih ni... to smo ugotovili ze v eni drugi temi.

@BANSH: videl probal.... pozabil. Sranje

@SMT:
evil.gif

@Avtofun: no saj meniji me "skrbijo". Bom ze. Glavno da furajo 2 simki.

@ Lenovo: saj glih B5722 ali C6112 gledam. Grem jutri prechekirat pa bomo videli. Sicer pa gre samo za vmeso postajo..

Hvala vsem

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
A je to res krš od krša...Rabil bi ga kot drugi GSM za backup.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.016
3.669
113
Nekaj v stilu E71 z dual sim nebi bilo nič napačnega, če bi se kdo spomnil to narediti (ne kitajci)
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Hja glej telefon ni vrhunec tehnogolije kar smo že ugotovili, služi pa odlično temu čemur je namenjen. Jaz čakam že lep čas če bo prišlo kaj pametnega Dual sim od ostalih proizvajalcev pa nič... Mogoče bi vsaj Samsung naredil kaj vrhunskega tako da šiba ven samo povprečne Duos telefone...in tako po svetu vlačim 2 nokiji
smirk-1.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
A za kitajske je škoda teh evrčkov. Kaj pri njih je tako zelo moteče. Kot omenil, rabim samo za backup.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Sem ravno nekje bral da po neki raziskavi povzročajo gsm aparati tumor na možganih in sicer bolj stari modeli ter duplaki iz Kitajske. Ti ne ustrezajo ravno nekim standardom.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Glede na to, da so to mali računalniki me zanima ali je že kdo naredil tako aplikacijo za te male cigle, ki bi skupno s kakšno SIM karico na kateri sta 2 SIM-ki omogočala ravno prejemanje klicov na 2 številki (pa to bi se dalo nekako uredit s preusmeritvijo) in pa klicanje z 2 številk na tak način, da bi izbiral s katere kličeš moment pred klicom (brez ugašanja telefona ipd.). En call manager, ki bi za vikende in praznike bil vklopljen, da te ravno na kakšnih počitnicah ne kliče kdo za kakšne službene zadeve.

I

Izbrisan uporabnik 3287

To že obstaja kar nekaj časa. Je nekakšen "razdelilnik" za dve sim. Problem je v tem, ker ne paše v vse aparate (pokrov baterije ali sama baterija,...). Prodaja se tudi na bolhi. Jaz sem to kupil v Italiji za probo. Cena cca 10 e.

Samo ni to to. Čakam, da bo Htc vrgu ven kak telefonček za dve sim z wm7.

lp

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Na testu sem imel C5212 in mi je bil full všeč. Jaz rabim telefon samo za telefoniranje in pošiljanje SMSov. Za dostop do interneta in ostal zadeve uporabljam računalnik. Glavna funkcionalnost tega telefona, t.j. uporaba dveh kartic istočasno, deluje perfektno.
In ko sem se že odločil, da ga kupim, je prišel model s touch screenom B5722. Po majhnem obotavljanju sem ga kupil, in sem prezadovoljen. Profili so zadovoljivi, lahko si pa narediš svoje brez problema.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Kako pa zgleda, če se pogovarjaš na eni cifri, istočasno te pa kliče nekdo na drugo cifro in pa kako veš, s katere simke (cifre) kličeš?

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!