Državni izpit iz javne uprave

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
rdeča-bela-plava, pardon modra
grims-1.gif

polona

Zelenc'
13. dec 2007
5
0
1
Oj!

Tako je! Če imaš vprašanja z odgovori, se lahko vse nadudlaš in seveda enostavno narediš. Če jih nimaš, si pa malo v škripcih, saj so odgovori dvoumni (ne vsi). Pisni del ni ravno enostaven. Pisno sem naredila vseh 6 področji (eno mi je bilo priznano - ZUP), ustno pa sem padla odredbo, ki se je (moram priznati) nisem učila veliko. Ampak sploh nisem razočarana, saj to pomeni le eno knjigo, ne pa spet vseh 13. Tako, da sem vesela in zadovoljna
smile-1.gif

Lp, Polona

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ

Sodelavec se že spravlja na izpit od aprila 07, šel je šele septembra (pač šel na bolniško...), padel 3 področja. Na ponovitev še ni uspel iti, ker ga zdravje matra
evil.gif

kami

2200. registrirana uporabnica
30. dec 2007
2
0
1
Mitja99!

A lahk še men prosim pošlješ vprašanja, sm ti že poslala ZS.

Glede Poslovnika DZ, pa me zanima kolk podrobno ga morš znat (je dost sam tist, kar je v zapiskih napisan - ala sprejem proračuna ipd al morš bolj podrobno znat).

Pa zanima me še a te kaj več gnjavijo s področjem na katerem delaš?

LP

kami

2200. registrirana uporabnica
30. dec 2007
2
0
1
Aja pa dajte povedat tisti k ste ta izpit nardil, kolk časa ste se učil. A je slab mesec dost al je treba več migat.

Taya

Zelenc'
26. maj 2008
1
0
1
Živjo! Tudi mene je to doletelo, tik preden bo ukinjen - mislim, da ga bom zadnja zadnja opravila, če ga bom
smile-1.gif

Pa bi še jaz rabla vprašanja..., da vsaj mal vidim, kako to zgleda.
Prosim vse tiste, ki so že bli na tem izpitu, naj se mi oglasijo...

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Mi lahko nekdo prijazno pojasni zakaj se dela ta izpit, baje za določene službe v javni upravi, imam prav? Hvala!

Rok911113

Pripravnik
28. nov 2007
43
0
6
Danes je Državni zbor sprejel novelo Zakona o javnih uslužbencih, s katero se ukinja Državni izpit iz javne uprave!