Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tako je! Če imaš vprašanja z odgovori, se lahko vse nadudlaš in seveda enostavno narediš. Če jih nimaš, si pa malo v škripcih, saj so odgovori dvoumni (ne vsi). Pisni del ni ravno enostaven. Pisno sem naredila vseh 6 področji (eno mi je bilo priznano - ZUP), ustno pa sem padla odredbo, ki se je (moram priznati) nisem učila veliko. Ampak sploh nisem razočarana, saj to pomeni le eno knjigo, ne pa spet vseh 13. Tako, da sem vesela in zadovoljna
Lep pozdrav!
Bil bi zelo hvaležen, če bi imel kdo vprašanja in odgovore za državni izpit iz javne uprave in bi mi jih lahko posredoval.
Moj email naslov: kvarster@gmail.com
Sodelavec se že spravlja na izpit od aprila 07, šel je šele septembra (pač šel na bolniško...), padel 3 področja. Na ponovitev še ni uspel iti, ker ga zdravje matra
A lahk še men prosim pošlješ vprašanja, sm ti že poslala ZS.
Glede Poslovnika DZ, pa me zanima kolk podrobno ga morš znat (je dost sam tist, kar je v zapiskih napisan - ala sprejem proračuna ipd al morš bolj podrobno znat).
Pa zanima me še a te kaj več gnjavijo s področjem na katerem delaš?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.