Drugi paket dohodnine - že kdo dobil?

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
ksz.......

Sicer ne leti točno nate, ampak na vse tebi podobne, ki se veselite vrnjene preveč plačane dohodnine.
Država celo leto dobiva od tebe brezobrestni denar, in ti si nakoncu še presrečen, da si nekaj dobil. Saj razumem, da je ql da ti cepne nekaj denarja v žep, vendar se je bedarija veseliti nečesa kar je tvoje in si dal "za đabe" na posojo.
Dobim 1200 in drobiž..Pišem pa zato ker bi v mojem primeru ta denar dobil delodajalec ker sem bil zmenjen za NETO plačo. Tako raje nisem imel prijavljenih otrok med letom...Pa bo trinajsta plača ali božičnica katere smo dobili 0.0000000€
cheer.gif

Same here.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.589
113
Marlbor
No, končno dobil danes, pa boljše da sploh ne bi dobil.
smile-1.gif
Plačam 102€.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Jaz sem dubla že v začetku aprila, in sicer sem mogla doplačat 8 €. Sodelavci mi pa pravijo, da še vedno niso dobil izračuna dohodnine iz druge runde.

Dygscxpixm

Fizikalc
2. jun 2009
396
70
28
Sončna Štajerska
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
ksz.......

Sicer ne leti točno nate, ampak na vse tebi podobne, ki se veselite vrnjene preveč plačane dohodnine.
Država celo leto dobiva od tebe brezobrestni denar, in ti si nakoncu še presrečen, da si nekaj dobil. Saj razumem, da je ql da ti cepne nekaj denarja v žep, vendar se je bedarija veseliti nečesa kar je tvoje in si dal "za đabe" na posojo.

Za vse tiste, ki so tako veseli ob vračilu dohodnine, imam predlog.

Od januarja do decembra 2011 mi vsak mesec nakažite 50 EUR.
Jaz vam bom pa junija 2012 vrnil 600 EUR in vas s tem zelo razveselil.

Če pa hočete biti junija 2012 še posebej veseli, mi pa vsak mesec nakažite 100 EUR in vam takrat vrnem 1200 EUR.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Psihološki vpliv je. Dobiš nekaj nazaj, kar si mislil, da je izgubljeno. Tisti trenutek ti res dol visi za izgubljene obresti.

Tako kot tistemu, ki mora PLAČATI dohodnino dol visi, da je profitiral določene obresti.
grin1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
kako vam rata, da dobite nazaj?
smile-1.gif

Cisto preprosto - zastonj jih kreditiram celo leto, zato da jim pokrijem izgubo, ki jo imajo s posojanjem tistim, ki potem pizdancijo tukaj na forumu
bonk.gif