Lepa Vida na DURS spletni strani mi pravi, da je izračun bil odpremljen 31.5.2010. Kolikor vem, pošta ponavadi pride v kaslc že naslednji dan, pa me zanima kako je pri ostalih, ki ste bili vključeni v drugi paket. Je kdo že dobil pošto?
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Jaz sem tudi dobil danes.
So ugotovili, da moram doplačati 360€! :S Za vzdrževanega družinskega člana pa so mi priznali točno 0€ olajšav. Nej gre vse skupaj v maloro!!! Trenutno sem razkurjen za znoret... Sodelavec z enakimi dohodki pa dobi 1 cent nazaj. WTF?!!! Pa sej niso normalni.
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
ksz.......
Sicer ne leti točno nate, ampak na vse tebi podobne, ki se veselite vrnjene preveč plačane dohodnine.
Država celo leto dobiva od tebe brezobrestni denar, in ti si nakoncu še presrečen, da si nekaj dobil. Saj razumem, da je ql da ti cepne nekaj denarja v žep, vendar se je bedarija veseliti nečesa kar je tvoje in si dal "za đabe" na posojo.
Dobim 1200 in drobiž..Pišem pa zato ker bi v mojem primeru ta denar dobil delodajalec ker sem bil zmenjen za NETO plačo. Tako raje nisem imel prijavljenih otrok med letom...Pa bo trinajsta plača ali božičnica katere smo dobili 0.0000000€Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
ksz.......
Sicer ne leti točno nate, ampak na vse tebi podobne, ki se veselite vrnjene preveč plačane dohodnine.
Država celo leto dobiva od tebe brezobrestni denar, in ti si nakoncu še presrečen, da si nekaj dobil. Saj razumem, da je ql da ti cepne nekaj denarja v žep, vendar se je bedarija veseliti nečesa kar je tvoje in si dal "za đabe" na posojo.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Odpremljeno 31.5., pa nisem dobil. Žena je. Kaj narediti v primeru, da ne dobim, ker se je nekje izgubilo?