Drugi paket dohodnine - že kdo dobil?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.589
113
Marlbor
Lepa Vida na DURS spletni strani mi pravi, da je izračun bil odpremljen 31.5.2010. Kolikor vem, pošta ponavadi pride v kaslc že naslednji dan, pa me zanima kako je pri ostalih, ki ste bili vključeni v drugi paket. Je kdo že dobil pošto?

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Jaz sem tudi dobil danes.
So ugotovili, da moram doplačati 360€! :S Za vzdrževanega družinskega člana pa so mi priznali točno 0€ olajšav. Nej gre vse skupaj v maloro!!! Trenutno sem razkurjen za znoret... Sodelavec z enakimi dohodki pa dobi 1 cent nazaj. WTF?!!! Pa sej niso normalni.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Jaz sem tudi dobil danes.
So ugotovili, da moram doplačati 360€! :S Za vzdrževanega družinskega člana pa so mi priznali točno 0€ olajšav. Nej gre vse skupaj v maloro!!! Trenutno sem razkurjen za znoret... Sodelavec z enakimi dohodki pa dobi 1 cent nazaj. WTF?!!! Pa sej niso normalni.

Z vzdrževanimi člani so zmešnjave. Mojo so dali njenemu fotro kot vzdrževano, pa je stara 27 let.
grin1.gif
"mora" plačati več kot 400 EUR..., dejansko po pritožbi pa ji ne bo treba nič.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Nisem še dobil, čeprav Vida pravi, da je bilo odpremljeno 31.05.2010. Sicer pa tudi nihče od mojih domačih še ni dobil. Mogoče bomo tisti, ki dobimo kaj nazaj, dobili med zadnjimi. Po mojih izračunih bi morala biti 4-mestna cifra
cheer.gif

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
ksz.......

Sicer ne leti točno nate, ampak na vse tebi podobne, ki se veselite vrnjene preveč plačane dohodnine.
Država celo leto dobiva od tebe brezobrestni denar, in ti si nakoncu še presrečen, da si nekaj dobil. Saj razumem, da je ql da ti cepne nekaj denarja v žep, vendar se je bedarija veseliti nečesa kar je tvoje in si dal "za đabe" na posojo.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
ksz.......

Sicer ne leti točno nate, ampak na vse tebi podobne, ki se veselite vrnjene preveč plačane dohodnine.
Država celo leto dobiva od tebe brezobrestni denar, in ti si nakoncu še presrečen, da si nekaj dobil. Saj razumem, da je ql da ti cepne nekaj denarja v žep, vendar se je bedarija veseliti nečesa kar je tvoje in si dal "za đabe" na posojo.

Hja seveda, s tem da ti inflacija nekaj popapca in tako si še v minusu...
Še najboljš je biti na nuli, a takih je verjetno še najmanj
rolleyes-1.gif

Lp.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Odpremljeno 31.5., pa nisem dobil. Žena je. Kaj narediti v primeru, da ne dobim, ker se je nekje izgubilo?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
ksz.......

Dobim 1200 in drobiž..Pišem pa zato ker bi v mojem primeru ta denar dobil delodajalec ker sem bil zmenjen za NETO plačo. Tako raje nisem imel prijavljenih otrok med letom...Pa bo trinajsta plača ali božičnica katere smo dobili 0.0000000€
cheer.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Odpremljeno 31.5., pa nisem dobil. Žena je. Kaj narediti v primeru, da ne dobim, ker se je nekje izgubilo?

Vprašanje kaj to dejansko pomeni. Ker meni isto piše odpremljeno 31.5. pa kolega na pošti pravi, da so že vse dostavili. Tako da na pošto še ni prišlo ali pa sploh ne bo
smile-1.gif
Samo nas je očitno kar veliko, ki še nismo dobili v teli drugi rudni, doma sva 2 taka. Tako da zaenkrat se še ne bi sekiral.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
zelo podobno je s s tistimi ki so na minimalcu..... ali še tistega ne dosegajo.
Tudi če bi imeli prijavljenih 10 otrok dvomim da bi dobili več kot 500 evrov netto.
rolleyes-1.gif

lemar

Fizikalc
8. jan 2008
406
57
28
osebno bi bil najbolj vesel če bi imel za doplačat kakšen 1.000.000,00
aplauz.gif

LP