drsi sklopka?

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.132
96
48
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Če ga že hočejo nategnit; misliš da nimajo nekje zadaj na lagerju enega sfookanega vztrajnika za kazanje pametnjakovičem?

Lopovi običajno mislijo, da so pametnejši od samega boga (naglas na o) in na takšne "detajle" radi pozabijo. Ko gre za garancijska popravila je mamac narediti nič in vrniti zje6an avto lastniku še toliko večji...
smirk-1.gif
Saj jaz to razumem, brez skrbi. Samo če se bo ob prihodu na servis qrčil, da hoče popoldne videt svoj z=ban vztrajnik, ne bo zaradi tega nič boljše. Ker bodo junci pokvarjeni že iz principa zadaj na lagerju nekaj rjastega poiskali.

tony

Guru
23. jul 2007
9.747
1.530
113
Potem pa potegneš telefon iz žepa, poslikaš in prepišeš kataloške št.
tongue-1.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
čakal sem dva tedna, ker prvi teden jaz nisem mogel avta dat na servis, pol je bil pa ta praznični teden, ko je bil človek za reklamacije na dopustu, kar je recimo razumljivo ... avto so pregledali, ugotovili napake in ta teden sklenili nadaljne postopke, vgradnja bo drugi teden. tovarniška garancija velja do aprila 2014, dodatno bo na vztrajnik in sklopko eno leto od vgradnje. kregat se ne mislim, vedo pa, da bo v primeru zapletov zadeve reševal odvetnik. ker sem stalna stranka (ja vem, bedak), saj imamo pri njih tudi ženin c3 picasso, je odnos zaenkrat korekten. ko več ne bo, nas citroen več ne zanima ... zaenkrat pa lahko pohvalim Avto City iz MB, ker so vsaj imeli posluh in priznali napake že takoj ...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ah,se ena tema kot potrditev,da je Citroen odlicen avto. Pa sklopka pr 20let starem zdrzi 5x tolk....pol pa kupuj nov avto ja....zelo smiselno.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
avto s servisa, menjan vztrajnik in sklopka. delo in vztrajnik na garancijo sklopka 290 evrov plačal, ne priznajo pod garancijo. stvar dela precej boljše in zvezno, upam, da bo mir nekaj časa ...

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.003
9.524
113
To so te kao samonastavljive sklopke, ki se ne nastavi prav, pol maš pa štalo.