No te drazbe ni v javnih evidencah...sem ze zrihtal oz nasel...Ce je tam gor, je ponavadi tudi v javnih evidencah.
Google opis, naslov itd od tam, pa bos nasel izvorno objavo.
Potem gre itak za dogovorjeno zadevo. Škoda cajta, na dan dražbe jih boš iskal ko mutavi, nikjer nobenega, zadeva pa bo kljub temu prodana. Že stokrat prežvečena tema izvšiteljske mafije.No te drazbe ni v javnih evidencah...sem ze zrihtal oz nasel...
Potem gre itak za dogovorjeno zadevo. Škoda cajta, na dan dražbe jih boš iskal ko mutavi, nikjer nobenega, zadeva pa bo kljub temu prodana. Že stokrat prežvečena tema izvšiteljske mafije.
Meni se zdi pošteno, da do dražbe nepremičnine pride tudi zaradi 100eur dolga. Manjši kot je dolg, bolj je očitno, da nekdo namerno noče plačati dolga. Za 15.000eur je pa itak logično, da se rubi nepremičnino, ker premičnin in prilivov zagotovo ni dovolj, da bi se kdaj pokril tak dolg.Meni ful ni jasno zakaj pride do faze, kjer zaradi dolga 15.000 na dražbo pride njihova nepremičnina v vrednost 40.000 eur , ki jo imajo v lasti 1/1.
A je to trma al kaj drugega je razlog?
Ne vem, meni se zdi to navadna lenoba. Tako kot privatniki, ki životarijo in s prihodki ne zmorejo pokrivati niti prispevkov. Pa tako vztrajajo par let in si nabirajo dolgove, namesto da bi čim prej zaprl ko postane nerentabilno in si poiskal službo. Zraven pa še vedno lahko kot popoldanski s.p. dela svojo obrt.To razumem, ampak zakaj človek, ki se znajde v tem položaju preden pride do tega ne proda nepremičnine, odplača dolg, pa še nekaj mu ostane?