Dražba Jurčkovih zarubljenih premičnin

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Odvetnika sta si enotna le, da moramo poklicati policijo, če bi naleteli na sledove prepovedanih drog, orožje oziroma na sledove kriminalnih dejanj.

Ob tem je dodal: "Če so v sefu zlate palice, me pokličite še enkrat, da ponovno razmislim o odgovoru!"

hysterical-1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Fantje,

opažam, da je forum leglo uresničevanja vaših mokrih sanj, saj v ničemer, razen vsesplošnem nezadovoljstvu in kritiki, niste dobri. Še več, skrivate se za psevdonimi s čimer svojemu egu omogočate, da vsaj navidezno postaja pomembnejši. Prepričan sem, da se v realnem življenju ne znate soočiti z malce zahtevnejšimi težavami, med katere zanesljivo ne sodita prerekanje okoli slovenskega avta leta ter kolekcije izdelkov I-serije (Apple). Da o tem, da ste najboljši vozniki in da Mercedesa AMG, razen na sliki, še niste videli, kaj šele, da bi ga vozili ... pa smo spet pri mokrih sanjah. Vaših.

Želim, da se še vnaprej prerekate o nepomembnih težavah in da mene osebno, kot tudi družino Jankoviæ, pustite pri miru. Vsekakor so lovke stricev iz ozadja dovolj dolge, da vam spremenijo način življenja.

S spoštovanjem, JJ

Nazadnje uredil moderator:

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
Jurček ima preveč časa!
grims-1.gif

Se ubada zdej z vsemi forumu na najdi.si in FB profili....hahahaha
hysterical-1.gif

Samo čivka še ne!
cheer.gif

srce-1.gif

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Fantje,

opažam, da je forum leglo uresničevanja vaših mokrih sanj, saj v ničemer, razen vsesplošnem nezadovoljstvu in kritiki, niste dobri. Še več, skrivate se za psevdonimi s čimer svojemu egu omogočate, da vsaj navidezno postaja pomembnejši. Prepričan sem, da se v realnem življenju ne znate soočiti z malce zahtevnejšimi težavami, med katere zanesljivo ne sodita prerekanje okoli slovenskega avta leta ter kolekcije izdelkov I-serije (Apple). Da o tem, da ste najboljši vozniki in da Mercedesa AMG, razen na sliki, še niste videli, kaj šele, da bi ga vozili ... pa smo spet pri mokrih sanjah. Vaših.

Želim, da se še vnaprej prerekate o nepomembnih težavah in da mene osebno, kot tudi družino Jankoviæ, pustite pri miru. Vsekakor so lovke stricev iz ozadja dovolj dolge, da vam spremenijo način življenja.

S spoštovanjem, JJ

dej povej kaj je v sefu! Da damo pol mir..predenj ti ga novinarji odprejo
aplauz.gif

srce-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Jurček ne se razburjat, rajši povej geslo in jih zajebaj zdaj ko se že par urc matrajo z odpiranjem.

Res je nimamo vsi takega očka, ki bi nam kupil Mercedesa AMG.

srce-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
imajo pa mojstrske in strokovne izpite. Dejstvo je da so jih naredili in jih naredijo kadarkoli se enkrat ce je treba.

Ce nisi dojel na kaj sem ciljal pa pac nisi kaj cmo zdaj

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Dobro vem, na kaj si ciljal. To o Jurčkovi kupljeni maturi, je pa tako urbani mit. Dejstvo je, da je maturo napravil, da je diplomiral in sedaj končuje magisterij.
Če bi bilo s temi papirji res kaj narobe, bi se vsi rumenjaki že davno zapičili v to in vrtali, vrtali, vrtali...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
zakaj ste pa spam-al Jurčka??? Mogoče bi še kej povedal. Al bi pa zvedel, zakaj se folk ukvarja z njim.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
nic ni urbani mit in o tem so mediji takrat lepo porocali. Fant je maturo lahko opravljal kljub temu da je imel popravca.

O ostalem pa ne bi.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Guys,

Mimi niliona kuwa takataka jukwaa utambuzi wa ndoto yako mvua, kwa sababu kitu chochote zaidi ya kutoridhika zima na kukosolewa, si nzuri. Nini zaidi, kujificha bandia ili kuruhusu ego yako ili angalau inaonekana kuwa muhimu zaidi. Mimi nina uhakika katika maisha ya kweli hawajui jinsi ya kukabiliana na matatizo kidogo wanadai zaidi, moja ambayo kwa hakika hana mali utata kuhusu gari Kislovenia na ukusanyaji wa bidhaa I-Series (Apple). Bila kutaja, wewe ni madereva bora na AMG Mercedes, ila kwa picha, wewe sijawahi kuona, achilia kuendesha gari hilo ... Hapa sisi kwenda tena na ndoto mvua. Yako.

Mimi nataka wao kuendelea wanasema juu ya matatizo yasiyo na kwa mimi binafsi, kama vile familia Jankoviæ, tuuache. Hakika tentacles wajomba katika background muda wa kutosha kwa kubadilisha maisha yako.

Regards, JJ

Nazadnje uredil moderator:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
nic ni urbani mit in o tem so mediji takrat lepo porocali. Fant je maturo lahko opravljal kljub temu da je imel popravca.

Tudi to ni čisto res. Ker je imel popravca, bi lahko delal maturo v jesenskem roku. Tatek je pa dosegel, da jo je po opravljenem popravcu lahko delal v pomladanskem roku malo kasneje, kot je bil redni rok. In to je vsa resnica o kupljeni maturi.