DRAGI TITO - RADI TE IMAMO!

gr69

Guru
15. dec 2009
11.588
2.632
113
še v SLO - ampak komaj
Kdo joka? Pravim samo, da se pri nas ni dalo dobiti "takrat ko si si zaželel" - od gor bil pa navajen, da pač greš v trgovino in imaš.

In ja - se je dalo iti v tujino in smo tudi šli. Ni pa (pa ne bom šel v detajle) bilo vedno dovolj perja, da bi si lahko vse privoščili. Sta pač moja dva določene stvari "zahebala" ozr. bila preveč naivna.
Smo pa splavali in nam na koncu niti ni šlo slabo. Edino fotra je potem prehitro vzelo.
frown-1.gif

Pa še glede Švice in Češke in nas - kdaj si nazadnje bil na Češkem?

S tem, da sedaj, pa smo krivi za politični sistem - sami jih izvolimo.
rolleyes-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Dej ne joki...vse se je dal dobit v Italiji in Avstriji. Vsak mesec se je vsaj 2X šlo v tujino po nakupih.

rolleyes-1.gif

Krivi za politični sistem nismo bli mi, smo bli pa Švica napram Češkoslovaški, Mađarski, Polski....
Šel si lahko enkrat na leto. Če si šel večkrat si plačal večji depozit, kot si lahko prinesel brez carine. živil. Depozit si čez leto dni sicer dobil vrnjen a zaradi hiperinflacije je bil vreden le še nekaj % prvotne vrednosti.

Tudi danes smo Švica napram Venezueli, Severni Koreji, Kubi...
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Depozit je bil samo nekaj časa, zato ga nikar ne posplošuj. S Titovo smrtjo je juga zapadla v krizo in krizni prijemi varčevanja so si sledili po tekočem traku skozi celotna 80. leta, eden bolj neučinkovit od drugega
rolleyes-1.gif
, do razpada države. Edina rešitev za narod je preostal čisti, prvinski, ... "balkanski" šverc. Tako je to, če nimaš pameti na vrhu.

Danes je zadeva zelo podobna. Mulci izumljajo vse mogoče kontrabande na račun uradnih sistemov, od zavarovalnic naprej - samo da ne bi delali. V glavnem "easy monney" kultura, pa še malce adrenalinskega za poživilo zraven. To je vse zgolj kratkoročna naložba.

Slovenija še ni na podnu, žal.
crazy1.gif

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #488

Hvala za čestitke pubeci, danes grem na praznovanje čez eno uro.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
dan mladosti ni bil napačen, podobno kot ni dan žena , materin dan, fotrov dan, dan maričkinega nebovzetja.......
Zadnji je več vreden, je namreč dela prost dan.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Dan mladosti bi smel ostati kot praznik. Ne kot dela prosti dan, ampak kot simbol.

Nekaj najlepšega je pa v tistih časih bila prireditev iz Beograda. To je bil vrhunski dokaz, kaj se lahko naredi z dobro voljo in mladimi silami. Ritmična gimnastika, mažorete in podobne predstave : ni boljšega treninga za mladino kot takšno timsko delo! Predstava pa za bogove !
smile-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Oh ubožčki komunjsteki. Prav smilite se mi. Slavite dan, ko si ga je pedofilski zločinec in tiran oklical za svoj rojstni dan. Na ta dan je vsako leto potešil svoje pedofilske perverzije z otrokom, kateri mu je predal štafeto. Res ste ubožčki, predvsem mentalni.
priden.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Oh ubožčki komunjsteki. Prav smilite se mi. Slavite dan, ko si ga je pedofilski zločinec in tiran oklical za svoj rojstni dan. Na ta dan je vsako leto potešil svoje pedofilske perverzije z otrokom, kateri mu je predal štafeto. Res ste ubožčki, predvsem mentalni.
priden.gif

a če najdemo imena otrok, ki so predala štafeto
pa če so vsi živi
in če vsi zanikajo pedofilske prijeme

ali lahko od njega iztožim 100k za razžalitev mojega idola, srčno bolečino, psihične motnje, karkoli že, sam d aje denar iz obrekovanja in bolečine

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:

pa če so vsi živi

ali lahko od njega iztožim 100k za razžalitev mojega idola, srčno bolečino, psihične motnje, karkoli že, sam d aje denar iz obrekovanja in bolečine
No ja
bonk.gif

Enik

Pripravnik
19. sep 2007
159
0
16
Ljubljana
Niste normalni.. Tričtrt belih, rdečih, črnih in še kakšnih bi bilo terba zapret v en rezervat.. pa nafookat not orožja, alkohola in drog in bi se s časom problem sam od sebe rešil..
bonk.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
priden.gif

pa če so vsi živi

Neprištevne ne obsodijo.
Ker piše že nekaj let samo dva stavka, lahko že vemo, kaj bo jutr napisal
evil.gif

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
priden.gif

pa če so vsi živi

Izvoli slovence: http://www.gore-ljudje.net/informacije/72842/

Miro Cerar st. je še kako živ. Pa tako čez palec, so bili vsi slovenski predajalci krepko polnoletni!