Včeraj GLS pozvonil, zahteval podpis, oddal in odšel.
V ponedeljek poštar pozvonil, zahteval podpis, oddal in odšel. DPD enako.
Prejšnji teden poštar pozvonil, zahteval podpis, oddal in odšel.
Sem zadnja dva tedna doma, pa se tako izide -- enako bilo med korono, samo da nisem podpisoval.
Prej in zdaj, če me ni doma pa pusti v nabiralniku (imam dva, veliki in mali), če ni za podpisati. Če pa je osebni prevzem, pa vedno kurirji prej pokličejo pa se zmenimo, ali pride ko sem doma, ali mi prinese v službo (če ne isti dan, pa naslednji). Ker jaz sem naročil, plačal in povedal kam naj pripelje, če je njemu odveč priti ob pravi uri, oz. na drugo lokacijo, jaz zaradi njega ne bom hodil na petrol (plačal 1€), al pa na prodajno mesto, al pa na centralo itd....
Cvetka so pa kurirji, ki te pokliče ob 7:30 (ga slišiš da še nalaga robo v kombi) pa pravi "Gospon, bom čz 2 uri pri vas, a sta doma?. - Ja ne bom, sem v službi dopoldan, prinesi v službo. - Ne morem, bom pusto na petrolu. - Ja ne boš, oz. jaz tam ne bom prevzel in bom reklamiral. In potem b.p. prinese v službo, ok, po navadi naslednji dan, ampak na petrol pa ne bom hodil. Je isto al pa če grem v štacuno."
Jabe, enostavno pokliči na centralo in povej, da ni paketa, če ti ga je "fuk.u" čez ograjo. Bo imel on problem, da paketa ni in ne ti, pa naj plača oz. itak imajo zavarovano. Za naslednjič bo ta kurir že vedel, da naj ne bo površen. Se da z minimalnim naporom rešiti te zadeve.
Pa glede ograje itd...ograja je mogoče zato, da sosedova džukela ne serjejo po dvorišču. Kaj vas briga zakaj ima človek ograjo. A naj zdaj bo brez, da bo kurir lahko pustil paket in ne "fu.nu" čez ograjo? Ker njemu se mudi....