Dostava pošiljke PIXMANIA

tomazpog

Fizikalc
30. maj 2009
127
31
28
Živjo, imam eno, mogoče mal bedasto vprašanje, pa vendar:
Če naročiš blago pri PIXMANI-i , plačaš prek računa in ti ga pošljejo... Do tukej vse ok, ampak, kakšna je "procedura"", če te v času dostave ni doma, ker si npr v službi? Ti dajo obvestilo v nabiralnik, ali kako?
HVALA za odgovore!
redface-1.gif

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Če se ne motim dostavlja UPS, se pravi, da če ni nikogar doma poskusijo še drug dan itd. Zato se splača ob naročilu dodati opombo, da te pokličejo pred dostavo na gsm npr. Še boljša varianta je, da naročiš kar na službeni naslov, pa potem tam prevzameš.

nakoruzi

Pripravnik
8. mar 2008
209
0
16
Dostavlja DPD in te pred dostavo pokličejo, če si jim dal telefonsko številko. Znajo pa tudi pogledat v telefonski imenik.
Enkrat sem jaz dobil paket v nedeljo zvečer, ker dostavljalcu v petek ni uspelo vsega raznest.
smirk-1.gif

tomazpog

Fizikalc
30. maj 2009
127
31
28
Hvala za odgovore ! Glih danes pričakujem pošiljko ( ja, se je malo "zavleklo" s strani PIXMANIE ) , saj sem na tracking od DPD-ja videl da naj bi v LJ paketek prišel danes ob 6 AM . Naslov sem pa res dal po vaših nasvetih kar v službo v LJ.. Da vidimo, kaj bo.. Naročil sem pa Canončka, SX20 IS... Zdaj pa držim pesti, da bo vse ok, hehe

tomazpog

Fizikalc
30. maj 2009
127
31
28
s paketkom vse ok. Dobil danes. Sicer sem svojega Canončka sx20 is že nabavil v Avstriji, tale bo šel pa za darilo :) Fantje, vseeno hvala za vse info

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.363
81
48
vprašaj njih gor direkt, če imajo evropsko garancijo in če velja tudi za SLO. Drugače pa načeloma trgovci v SLO neradi priznajo garancije iz enostavnega razloga., ker pri tebi niso nič zaslužili, zakaj bi potem tudi delali garancijo.
Popravte me, če se motim.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.304
10.608
113
čej worldwide garancija bi ti ganacelno morali tudi na nasem servisu vzet :S vsaj zdi se mi tako, oziroma bi bilo pošteno.