Dormeo - 30 dni testiranja

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Koliko že pride, če 140 množiš z ena?
evil.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
se mi je zdej da bo prec se najdu kšn, k bo narobe razumel
A sem narobe razumel?
Drgač pa bi jaz tud rabu eno tako kakovostno ležišče, na katermu bi dva ležala, eden pa stal. A bi bil dormeo dober za to?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
VL je VL. Spore in frustracije, kot je že napisal cifra, rešujta preko PM-jev

Nazadnje uredil moderator:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
The_Red_Devil: In kaj ti ni prav če napišem samo to kar je res?

V temle postu spodaj tudi ni ynosove frustracije, poleg offtopica? Predlagam da greš brisat še za nazaj ker je tega ogromno z njegove strani in to počne že ves čas. Tisto kar sem pa izpostavil v postu ki si mi ga pobrisal sem pa samo izpostavil točno to, njegov post in primerjavo.

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Koliko že pride, če 140 množiš z ena?
evil.gif

S'lovenc raje nehaj preden se osramotiš pri znanju Slovenščine.
grin1.gif

PS: Če imam jaz tiča enkrat daljšega kot ti, to ne pomeni, da množiš 10 cm z ena.
hysterical-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Dej mal pobriš ta spam da ne bojo vse teme zasmetil z razpucavanjem.

Katero firmo poleg Dollarja je še za pogledat?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
KSZ

Domero je v kombinaciji z Dormero povštrom zakon. Mogoce se slisi kot reklama,ampak odkar sm si ga kupil ga 100% ne dam več stran.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Verjetno je boljši kot obstoječi stari, ki ti žulja kičmo.
smile-1.gif

Ni pa boljši od Dolar in Slovenska postelja..., daleč od tega. Sicer pa se spi po 6-10 ur dnevno, vsak dan na tem ležišču. Če ni problem dat >50 EUR za pijanico, potem tudi dodatnih 150-200 ne bo za 10 let boljšega spanja. Vsaj jaz tako razmišljam.

Enako je pri računalniških stolih.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Jaz razmisljam tako da se zjutraj zbudim naspan in brez bolečin. In če mi nudi to dormeo, kje je finta dat dodatnih 200€ za neki kar že imam?
Al je mogoce prednost tistega za 200€ , pa tiča vtaknes notr in ti ga potegne? Ker če te prednosti ni, je tistih 200€ stran vržen denar oz. je to samo "ja veš, sm pa kupu Dolar jogi...kaj mas pa ti?"

Men je udobje na prvem mestu,tako v pojstli, kot v avtu in še kje drugje. Mala izjema je motor
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Avtor teme naj gre na Pohištveni sejem v začetku novembra in naj sproba vsa ležišča... Pa še popusti so takrat na sejmu.
smile-1.gif

http://www.gr-sejem.si/sejmi/koledar-sejmov/ljubljanski-pohistveni-sejem/

@Lost

Misliš na ta način, kot ti hvališ svojega Dormea?
smile-1.gif
Sicer pa vsakomur svoje...

PS: Dormeo je pač TOP-SHOP
Citat:
Spominska pena je visokotehnološki material, ki ga je NASA razvila za svoje astronavte, da bi jih pri vzletu zaščitila pred močnimi gravitacijskimi silami. Ima namreč sposobnost, da tudi največje pritiske enakomerno porazdeli po površini...

hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Avtor teme naj gre na Pohištveni sejem v začetku novembra in naj sproba vsa ležišča... Pa še popusti so takrat na sejmu.
smile-1.gif

Pa na vsakem mal zakinkam. Sej sejem bo cel dan.
grin1.gif

jezek

Guru
24. jul 2008
3.476
1.476
113
Dormeo sem kupil pred petimi leti, in bil na začetku zelo zadovoljen (predvsem nad trdoto, saj imam 100kg pri 185cm). Po cca. 6 mesecih pa se je na moji strani opazno poslabšal (stisnil in upognil). Na strani boljše polovice je ostal kot nov. Dopuščam možnost, da bi moral uporabljati kvalitetnejše letveno dno, in da bi ob zmernejših posteljnih aktivnostih zdržal malo dlje, vsekakor pa iskreno dvomim v trajnost izdelka.
Še opomba: osebno za spanje priporočam lateks ali pa penaste 'vzmetnice', za kakšno živahnejše skakanje po postelji pa niso najbolše (slabo prenesejo točkaste obremenitve (kolena, dlani, pesti) in ne blažijo dovolj 'udarcev'. Jogi na vzmeti se tu še vedno odreže najbolje in najmanj utruja.)

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.205
4
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Domero je v kombinaciji z Dormero povštrom zakon. Mogoce se slisi kot reklama,ampak odkar sm si ga kupil ga 100% ne dam več stran.

Jogi lahko samo pohvalim, vzglavnik sem pa en teden imel, pa en teden nisem spal
rolleyes-1.gif
Meni zal ni odgovarjal.