Dormeo - 30 dni testiranja

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Že nekaj časa slabo spim in razmišljam o nakupu Dormea. Mal me skrbi ker pravijo, da je trdo ležišče in da mi ne bi odgovarjalo. Za to sem razmišljal da bi ga vzel za 30 dni in če mi ne bi odgovarjal bi ga vrnil. Na spletni strani sicer obljubljajo, da ti prijazno vrnejo denar ampak vsi vemo, da ponavadi niso več tako prijazni, ko ga dejansko zahtevaš. Ma kdo izkušnje z vračilom?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.989
6.994
113
Pazi na dropni tisk in se prepričaj o teh 30 dnevih. Večina namreč prakticira sledečo metodo:

- po 15 dneh je potrebno PISNO obvestiti o nameri vračila artikla
- po 15 dneh, od pisnega obvestila, je potrebno artikel vrniti

Torej skupno je res 30 dni, a obvestiti je potrebno že prej.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Dormeo res vrne denar, ampak brez skrbi da boš tako zadovoljen, da ga ne boš vračal.

Če se ne bom več zbujal ves bled v faco z glavobolom, bo vredno vsakega €.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Iz lastnih izkušenj. Tast je nabavil dormeo. Jaz sem bil mal skleptičen in ga nisem. S ženo sva sicer kr neki časa iskala jogi, da bo res za oba taprav, ker jaz spim rad na čim bolj trdi podlagi. Sej je najin jogi dober, sam je od tasta 2x boljši. Če ga boš kupil, ga ne boš menjal. Je dober za ležat kot za tiste, ki radi spijo na trdih, kot za tiste, ki radi spijo na mehkih. Res je kot specijalc.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.581
4.513
113
49
Na sončni strani ALP
Vse kar je kupljeno preko ineta lahko brez skrbi vrneš v roku 30 dni od nakupa...
grims-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
da je dober in za toiste, ki imajo radi trdo in tiste, ki imajo radi mehko ne bo držalo. en sam model ne more zadovoljiti obe želji.

to je podobno kot beremo v avtomobilizmu, da ma model full hude gume na avtu, k se držijo ceste k prlimane, obrabijo se pa nič.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
da je dober in za toiste, ki imajo radi trdo in tiste, ki imajo radi mehko ne bo držalo. en sam model ne more zadovoljiti obe želji.

Očitno bo treba sprobat, da občutimo to čudo.
wink-1.gif

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Jaz sem imela najprej en ful mehek jogi pa sem si novo posteljo nabavla in kupila dormeo.....en teden nisem spala in premišljevala če bi vse skupaj nazaj nesla. Malo se sicer zmehča ampak, če rad spiš na mehkem ti ne priporočam.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Že nekaj časa slabo spim in razmišljam o nakupu Dormea. Mal me skrbi ker pravijo, da je trdo ležišče in da mi ne bi odgovarjalo. Za to sem razmišljal da bi ga vzel za 30 dni in če mi ne bi odgovarjal bi ga vrnil. Na spletni strani sicer obljubljajo, da ti prijazno vrnejo denar ampak vsi vemo, da ponavadi niso več tako prijazni, ko ga dejansko zahtevaš. Ma kdo izkušnje z vračilom?

ja men je tud pretrd...in to fuul pretrd

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Pa nevem, moji odgovarja mal mehkejši jogi. Ta, ki ga imava je kul zanjo. Meni bi pasal mal bl trd (jogi
grin1.gif
).
Prav tako dormeo.

Nazadnje urejeno: