Na pamet mi prideta še London in PragaJaz bi pa rad peljal otroke (4) nekam, da gremo z letalom in da se potem lahko vozimo tudi s podzemno železnico. Rad bi jim pokazal, kako to gre. Kake ideje, katero evropsko mesto bo dovolj zanimivo za otroke od 8 do 15 let za par dni?
Tole mal nabijas...Za 5 ljudi rabiš kaj več kot nahrbtnik v naročju, zato ko tole do konca poklikaš si na 400+ eur. Do trevisa in nazaj iz LJ plus parking jih skuriš še 100 (še vedno ceneje kot flixbus, ker je 5 oseb), rentacar (5 ljudi gre v polota ja, baje) + booking (za 5 oseb). 5 ljudi gre z dvema jurjema tja in nazaj. Ko pa je treba tam še kaj pojest in počet pa je že kriza. Saj ne boš cel teden čepel v apartmaju in kuhal makarone?
Torej: 500 avion + transfer, 400 rentacar, 500 booking (tole raje x2), 100/dan "tekoči" stroški. Smo že čez.
Barcelona, karte iz trsta in benetk so zlo ugodne, imaš podzemno, klima je super in če boste šli poleti imaš še morje za kopanje.Jaz bi pa rad peljal otroke (4) nekam, da gremo z letalom in da se potem lahko vozimo tudi s podzemno železnico. Rad bi jim pokazal, kako to gre. Kake ideje, katero evropsko mesto bo dovolj zanimivo za otroke od 8 do 15 let za par dni?
Res je Barcelona je odlicna ter in zadovolji vse zahtevane kriterihe poleg vsega pa se mi zdi, da se jo lahko izven sezone naredi z ugodnim budgetom in konec koncev je kar nekaj stvari za videtBarcelona, karte iz trsta in benetk so zlo ugodne, imaš podzemno, klima je super in če boste šli poleti imaš še morje za kopanje.
Napisal sem iz svojih izkušenj (zadnjih nekaj letov, ko nas je bilo že 5, npr. lizbona, tangier, amman, reykyavik, kutaisi, tenerife jug, london...). Rentacar je tako poceni samo na španskih otokih in nikjer (!) drugje. In na vseh naštetih lokacijah bi bil z omejitvijo dveh jurjev raje doma. Na koncu so bili najbolj ugodni od naštetih tripov bližje trem jurjem.Tole mal nabijas...
Avion in transfer nas 5 nista kostala se nikoli vec kot 400 in se to takrat ko smo se spomnili ze ko je bilo prepozno... rentacarji tedenski z zavarovanjem spanija do 150 zadni avto je bil stelvio, booking apartmaja za 5 oseb jih za 500 vedno lahko izbiras dejstvo pa je da gre tudi pod 400
Ko tole mal navzgor zaokrozis prides na 1100 do 1200 za transfer in bivanje za teden dni kar pomeni da je za vsak dan se 100 eur za zapravit da prides do 2000....
Barcelona, karte iz trsta in benetk so zlo ugodne, imaš podzemno, klima je super in če boste šli poleti imaš še morje za kopanje.
Meni osebno bi bilo skoda it v barcelono za glavni dopust ker meni je glavni dopust zato, da lezim in ne mislim... ampak kakor komu pase