Dončič - NBA

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.278
1.031
113
in, kakšno je kaj mnenje o Luki to sezono?
tip je hitrejsi.. zacel se je spet smejat.. dejansko povprecneza nardi za super zvezdnika.. kaj prinese v ekipo se vidi pa ce pogledas letosnji Dallas - kje so..

LA kot “reklamno mesto” je neomejen trg - tko zanj kot za Lakerse.. “izgubo” zarad visjih davkov bo z lahkoto kompenziral..

• Všeč mi je
Reactions: Hondi

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.078
5.712
113
Verjetno je za mamico prednost, če so sorodniki, sploh starši blizu.
Če pa bodo resni zdravstveni problemi, pa se bo iskalo rešitve v ZDA.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.532
1.185
113
Pa otrok mora bit slovenc, ne bo menda tam rojena. Nc proti amerom (cepram kle mal lazem) ampak cist prav sta nardila.

Kaj pa kej o Janezu pravte? Sej sansa da pride v LA je minimalna oz. nicna po moje ampak bi pasal :D Ceprav ce ze pol Joker, to bi blo pa top. Ali sanja svinja kukuruz...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.618
9.808
113
Pa otrok mora bit slovenc, ne bo menda tam rojena. Nc proti amerom (cepram kle mal lazem) ampak cist prav sta nardila.

Kaj pa kej o Janezu pravte? Sej sansa da pride v LA je minimalna oz. nicna po moje ampak bi pasal :D Ceprav ce ze pol Joker, to bi blo pa top. Ali sanja svinja kukuruz...
Dost neumno je kle o nacijah govorit. Slovenec ne slovenec…Luka je marsikaj in vprasanje kje bo odrascal otrok.
Verjetno ima se najbolj prav tisti ki je povedal da mami pomeni da ima druzino blizu