Dončič - NBA

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.633
1.148
113
Titograd
Jaz isto.

Upal sem da bo nekoč prestopil v Lakerse ali Celticse, vseeno so to franšize ki imajo večjo veljavo, ampak to pa je kar nekje iz lufta padlo...

delter333

Guru
21. maj 2010
1.930
1.627
113
Notranjska
Meni je blo že mal sumljivo ko pride na priprave pa se poškoduje. Po mojem mnenju neresna priprava na sezono, ko je imel ob sebi dva veterana, katerim se čas izteka....

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.633
1.148
113
Titograd
Te zgodbice o slabi pripravljenosti padejo v vodo že s tem ko je dosedaj igral vse sezone po 42 min na tekmo
Ne samo to, dobili so Davisa ki je v Lakersih samo 1 sezono od 5 dejansko koliko toliko zdrav oddelal. Če pa je zdrav pa je žival, sploh v obrambi.

Dončič tukaj ne bo prvi igralec ekipe, tokrat se bo moral on podrediti lebronu... morda to za kako leto niti ni slabo, lebron ima to kar luka nima, nikoli se mu ni zgodilo da bi mu teža pobegnila niti za kilo, kaj šele 10, res je strog do sebe. Če Luka pobere vsaj nekaj te skrbi za prehrano in svoje telo mu bo to samo koristilo. Pa tudi nasploh igra z najboljšim igralcem svoje generacije.

• Všeč mi je
Reactions: kemb

Fly

Guru
21. jul 2007
2.675
537
113
Te zgodbice o slabi pripravljenosti padejo v vodo že s tem ko je dosedaj igral vse sezone po 42 min na tekmo
mi je jasno, ampak dodatna teža zagotovo ne vpliva dobro na obremenitev telesa, zato pa so poškodbe. Poleg tega bi zagotovo imel še boljšo statistiko, kot jo ima že sedaj

Schime

Guru
22. nov 2008
2.017
793
113
Pol ekipe Dallasa je poškodovane. A so vsi slabo pripravljeni?
Če ga ne bi rabili ne bi igral po 40minut. Če ostali po večini ne bi bili revčki bi lahk sami zmagovali.
Kaj se bo razpletlo iz tega nobeden ne ve. Sam pa mislim, da je zgleda na vse za njega bolje da gre iz Dallasa. Mislim tudi, da Dallas ne bo še kmalu osvojil lige. Klay je on/off. Irving je tud kar poškodovan sploh, če mu kaj ne paše. Davis isto.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.675
537
113
Mu privoščim, da bo še boljši, zato sem pa izpostavil pripravljenost, ki je sigurno ključ do tega. Zagotovo je pa že sedaj, kakršen je, izjemen igralec. Dodani kg so le ovira zanj, ne pa prednost.

kemb

Majstr
7. okt 2018
840
877
93

....Zanimivo je dejstvo, da so menjavo iskali predstavniki Dallasa in ne predstavniki losangeleškega moštva. Generalni direktor Dallasa Nico Harris se je ob tem za ESPN dotaknil Davisove igre v obrambi in povedal, da jim njegove sposobnosti na tem področju dajejo več možnosti v boju za naslov.

Poleg tega, po poročanju novinarja Tima MacMahona, naj bi Mavsi imeli velike pomisleke glede nadaljnjega sodelovanja z Dončićem zaradi njegovih težav s kondicijsko pripravljenostjo in zaveze še enega zajetnega podaljšanja pogodbe to poletje – petletna pogodba v višini 333 milijonov evrov...

Če to drži, je razlog v temu, da je preveč na bolniski za bodočih 333 milijonov.

22. jul 2007
13.638
1.797
113
124
V ekipi iz Teksasa naj bi namreč imeli dovolj Lukove slabše fizične pripravljenosti ter pogostih poškodb, ki so ga spremljale. Viri naj bi namreč novinarjem ESPN-a razkrili, da so pri Dallasu dokončno obupali nad Dončićevim pomanjkanjem discipline glede prehrane ter telesne pripravljenosti.

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.348
113
za šankom
To definitivno ni razlog, če trejdas obraz franšize ki je top 3 v nba in star 25 let za praktično nič, moraš javnosti prodat neko bulšit zgodbo

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.633
1.148
113
Titograd
Dallas se je odločil tvegati, Luko bo po njihovem nadomestil Irving, Davis pa je pod košem seveda okrepitev, če hočeš nekaj imeti moraš nekaj dati. Ampak brez Dončiča imajo za naslov veliko manj časa, vsi top igralci Dallasa so stari čez 30, Klay celo preko 35, oba z Davisom tudi veliko poškodovana. Vseeno nekak ni logike v tej menjavi, sploh pa ne da je bil Dallas pobudnik.

Luka ima v Lakersih Smitha in Wooda ki ju že dobro pozna, tako da čisto neznano okolje ni.