I
Izbrisan uporabnik #488
ne v kapitalizmuIgranje za državo bi moralo biti za vsakega športnika ultimate cilj.
Ne pa miljarde na TRR.
ali pač?
ne v kapitalizmuIgranje za državo bi moralo biti za vsakega športnika ultimate cilj.
Ne pa miljarde na TRR.
ali pač?
Igranje za državo bi moralo biti za vsakega športnika ultimate cilj.
Ne pa miljarde na TRR.
ali pač?
Hočeš rečt, da najuspešnejši, ki največ zaslužijo, niso športniki? Al da so za reprezentanco sam luzerji OK?Saj sem napisal športnika, ne "moneymakerja"
hmmmmm.... o tem si pa premalo povedal. Si mogoče bil na SP v relliy-ju in si pričakoval, da ti država kupi avto??? Ali SP v ribolovu??Sem imel možnost dvakrat zastopati barve Slovenije, na moje stroške, z mojim materialom, z mojim dopustom... povrnjeno bi dobil samo pot, to je vse... Hvala za ponudbo in zdravi mi ostanite...
hmmmmm.... o tem si pa premalo povedal. Si mogoče bil na SP v relliy-ju in si pričakoval, da ti država kupi avto??? Ali SP v ribolovu??
Lejj..... mednarodna tekmovanja so vsak teden kje. (ali pa vsak dan) Predstavnikov nam pa ne manjka nikjer.
16 točk od 116. Senzacionalno.
Lepo si se opisal da si bedak. Kar tako naprej.Pa tebi dejansko kdo plačuje, da delaš bedaka iz sebe al je to pro bono?
Lepo si se opisal da si bedak. Kar tako naprej.