Če ti rečem trol, je to dejstvo in ne žalitev. S svojim neumnim trolanjem pa konstantno žališ vse normalne uporabnike tukaj. Občutljiva dušica, kaj?
Ne, ti nisi normalen. Normalen človek se tako ne obnaša.
Če ti rečem trol, je to dejstvo in ne žalitev. S svojim neumnim trolanjem pa konstantno žališ vse normalne uporabnike tukaj. Občutljiva dušica, kaj?
Ne, ti nisi normalen. Normalen človek se tako ne obnaša.
Luka si sam ne dela nobene usluge pri sodnikih. Teži in pritožuje se bistveno preveč. Nima še tistega statusa superzvezdnika, ki si to lažje privoščijo. Zato je kazen po moje bolj "vzgojna" za vse njegovo teženje, končni razlog pa pač še ta žoga, ki jo je nerodno vrgel. Lanska voda...noben ne razmišlja o tem več.Kaj je res Dončič dobil kazen zaradi te podaje sodniku? Ta svet je sel v 3PM. Podal mu je normalno...ker je pač malce premalo vrgel, je zoga zletela k sodnikovim nogam...ampak v pocasnem posnetku iz Lukcovega obraza ni videti, da bi kakorkoli to namerno naredil...enostavno jo je takoj podal sodniku, ko je ta zapiskal. Zmesani so, res...12 pa neki jurjev je dobil...sicer, ne bo postal revež, ampak se gre tukaj za princip...skoda, da tako jebejo enostavno stvar...skoda, res.
Spet žalimo, a ne.wd40
Ne, ni lepo povedal, je žalil.Kaksno zaljenje? Lepo ti je povedal, da si lapal v tri krasne. Kar tudi si oz. tekme gledal nisi al pa zelo povrsno, pameten pa k 100 matr drug dan.
Ne, ni lepo povedal, je žalil.
Mnogi vemo, ampak ne vem zakaj bi bila minorna kazen po koncu sezone sploh komu toliko pomembna, da bi jo omenjal? Razen snecerju, ki je očitno po količini postov tukaj njegov skrivni super fan.Zanimivo. Vsak dan 5 tavžnt novic o donćiću od A do Ž...vendar noben ne ve da je fasal kazen
Radikalna manipulacija fanatikov.
Pa o kakem Dončiču se tu sploh pogovorjamo, men je že pred časom Snecer povedal, da je fant pogreb, da iz njega ne bo nič... a je tastar Dončič spet začel igrati košarko al kako... al se je Snecer zbudil s politanko v ustih in prstom v riti?
Vsekakor so od njega boljši trenutno trije ali štirje v celotni ligi, če govorimo o kompletnemu igralcu. Ampak so tudi vsi precej starejši od njega. Ostali pa so že zadaj. Ni treba posploševati.zaenkrat črnim atletom ni dorasel, ko gre zares
iz kavča, kot vsi ostali tu gor... a ne?Strokovna ocena, ni kaj.
Mi iz kavča, ti pa iz riti.iz kavča, kot vsi ostali tu gor... a ne?
Meni si razložil, kot da je 400ti med 200 košarkarji... kaj je sedaj točno...?fantastičen je bil larry bird, luka je kao magic?
a magic je bil samo en...
upajmo da dončič odraste, jaz pač vidim in ocenjujem,da je že dosegel svoj vrh
Meni si razložil, kot da je 400ti med 200 košarkarji... kaj je sedaj točno...?
Imas dosti selektiven spominNe spominjam se tega, tako da ti brez pomoči ne bi znal pomagat.