Dončič - NBA

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Nič ne bom googlal če pa debelo lažeš in zavajaš.
Saj ni problem če si zaljubljen v dončića ampak pretiravat pa spet ni treba.
Poboljšaj se.
Sori, ocitno sva se narobe razumela. Ni blo dobesedno misljeno, sm napisal v drugem postu.

Sam ce guglas "dirk nowitzki successor" je vse jasno :)

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.689
1.048
113
le poglej, kdo je začel prvi žalit z debilom... ja, neotesani sogovorniki so tukaj

Pravi najednik par excellence, mislm to pa je smeh... Search zakurblej, isci snecer ali ostalo goro nickov, ki si jih mel pa ti bo jasno. V kolikor niso zbrisani bos nasel marsikaj na to temo. Meni se ne da s tem ukvarjat. Pa saj te poznamo no :) Sej nisem edini, ki pise o tem. Da zdaj glumis peacemakerja je pa mal tragikomedija. Ne skrbi za druge, nisi mati Tereza, nikoli ne bos. Skrbi zase in svoje bliznje in to je tvoj realen doseg, nic vec. Forum pusti drugim, nisi dorasel. Ze to, da moras fehtat za op status vse pove (ja, vse vem). Ajde, sva koncala.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.689
1.048
113
Nazadnje urejeno:
15. jan 2019
3.459
1.086
113
Pravi najednik par excellence, mislm to pa je smeh... Search zakurblej, isci snecer ali ostalo goro nickov, ki si jih mel pa ti bo jasno. V kolikor niso zbrisani bos nasel marsikaj na to temo. Meni se ne da s tem ukvarjat. Pa saj te poznamo no :) Sej nisem edini, ki pise o tem. Da zdaj glumis peacemakerja je pa mal tragikomedija. Ne skrbi za druge, nisi mati Tereza, nikoli ne bos. Skrbi zase in svoje bliznje in to je tvoj realen doseg, nic vec. Forum pusti drugim, nisi dorasel. Ze to, da moras fehtat za op status vse pove (ja, vse vem). Ajde, sva koncala.
samo en nick sem imel, spet lažeš,kot je nekdo pred mano ugotovil in o tej temi govorim in žalitvah
nonstop se vame spuščaš :) niso mi fantje pri srcu,mogoče zato tako Dončića gledaš? :)

v glavnem,serija bo dalje,pa da vidimo

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.689
1.048
113
samo en nick sem imel, spet lažeš,kot je nekdo pred mano ugotovil in o tej temi govorim in žalitvah
nonstop se vame spuščaš :) niso mi fantje pri srcu,mogoče zato tako Dončića gledaš? :)

v glavnem,serija bo dalje,pa da vidimo

Seveda :) Glej, red delaj doma (ce se upas), tukaj pa behave in to je to.

Alter nicku pa sporoci, da napise jasno kaj sm se zlagal. Take prozorne fore si sam ti sposoben izvajat - isti k si bil. Sm ze napisal: kdor te ne pozna, bi te drago placal.

Star si, vidi se z aviona :)

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Oh ja. Preimenovanje (veckratno) accounta je zame isto k alter nick. Zdaj se reci, da nisi tega pocel? :) Meni ne rabis glumit, vem kako so stvari tekle pred casom. Lahko se lepega delas za ostale, kar se mene tice je tako.

Over & out kar se tega tice.
nope, en acc sem imel samo...

ta je pa nov acc, nov nick itd.

preveri,da ne boš spet v zmoti

kako so stvari tekle pred časom?

15. jan 2019
3.459
1.086
113
1598856641359.png

to bo zdaj glavna tema po porazu, kako ga je črni grobijan udaril